Prodej restaurace, Dolní Břežany, Mezi Křižovatkami, 150 m2

Mezi Křižovatkami, Dolní Břežany

10 990 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 52 375 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaMezi Křižovatkami, Dolní Břežany
ID64198
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná150 m2
Patro1.
Typ objektuPřízemní
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Dolních Břežanech

Popis

Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost v atraktivní lokalitě Dolních Břežan, ideální pro provoz restaurace, obchodu či služeb. Tato nemovitost o zastavěné ploše 151 m2 prošla v roce 2015 kompletní rekonstrukcí a je plně vybavena pro okamžitý provoz restaurace. Původně dispozičně řešena jako 4kk, byla následně rekolaudována na restaurační zařízení, které zde úspěšně funguje již více než 20 let.
Nemovitost se nachází na strategickém místě nad Břežanským údolím, přímo u hlavní silnice směr Zbraslav, což zajišťuje výbornou dopravní dostupnost a vysokou viditelnost. K nemovitosti náleží vlastní zahrada, která nabízí příjemné venkovní posezení, a 4 parkovací stání pro pohodlí vašich zákazníků. Tato nemovitost představuje skvělou investiční příležitost v dynamicky se rozvíjející oblasti s vysokým potenciálem. Neváhejte a využijte tuto jedinečnou příležitost k podnikání v srdci Dolních Břežan!

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje restaurací v Dolních Břežanech.