Prodej rodinného domu, Dašice - Malolánské, 180 m2 (ID: 1491543)

Dašice, Malolánské

5 400 000 Kč

včetně právního servisu
Hypotéka od 25 735 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDašice, Malolánské
ID2410030002
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná180 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti561 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Dašicích

Popis

V exkluzivní nabídce je k prodeji podsklepený rodinný dům 4+kk (180m²) v klidné lokalitě Malolánské v těsné blízkosti obce Zminný 3 km od města Dašice. Dům o užitné ploše 180 m² je postavený na pozemku o velikosti 561 m² trojúhelníkového tvaru. Součástí pozemku je i kůlna, která v budoucnu může sloužit i jako garáž.

V současné době na domě probíhá rekonstrukce, která má za cíl odstranit dílčí nedostatky, které bránily ve spokojenějším bydlení a splnit podmínky dotace NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM-OPRAV DŮM PO BABIČCE. Již provedena výměna všech oken a vchodových dveří, nové rozvody elektřiny, vody, dílčí změna dispozic, jiné umístění oken aj. Zároveň je kompletně vyřešeno vše pro získání této dotace, kdy stačí jen podat žádost. Výpočet dotace je 710 000 Kč pro rodinu s dvěma dětmi.

Více informací se na webových stránkách domu www.dumMalolanske.cz

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dašicích.