Prodej chaty, Mnichovice, 44 m2 (ID: 1491555)

Mnichovice

3 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 679 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMnichovice
IDN90601
StavbaDřevěná
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná44 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy49 m2
Plocha nemovitosti1269 m2
Plocha zahrady1220 m2
OdpadJímka
Garáž
Sklep
Parkování

Origo partneři v Mnichovicích

Popis

Pozemek s chatou v rekreační oblasti Mnichovice u Prahy – skvělá investice.

Nabízíme k prodeji pozemek o celkové velikosti 1269 m², který je ideální volbou pro ty, kteří hledají investici s potenciálem pro rekreaci nebo výstavbu v klidné přírodní lokalitě.

Pozemek sousedí s lesem, což zaručuje soukromí a klid pro odpočinek a rekreaci.

 

Lokalita: Nemovitost se nachází v Mnichovicích u Prahy na adrese Mnichovice ev. č. 551, v klidné rekreační oblasti s vynikající dostupností do hlavního města. Okolní příroda a tiché prostředí z něj činí ideální místo pro odpočinek a víkendové pobyty.

Výjimečná poloha nedaleko Říčan, vzdálených pouhých 10 km, které byly opakovaně oceněny jako nejlepší místo pro život v České republice, zvyšuje atraktivitu této investice. Říčany a okolí vynikají vysokou kvalitou života, moderní infrastrukturou, dostupností kvalitního vzdělání, zdravotní péče a bohatými možnostmi pro volnočasové aktivity. 

Blízkost této rozvinuté oblasti poskytuje majitelům nemovitostí v Mnichovicích jedinečné výhody. Lokalita těží z kvalitní občanské vybavenosti, dostupnosti obchodů, škol a zdravotnických zařízení. Navíc se zde nachází četné sportovní areály, cyklostezky a turistické trasy, které umožňují aktivní trávení volného času v přírodě. To vše přispívá k rostoucí hodnotě nemovitostí v oblasti, která je stále více vyhledávaná kupci díky své pověsti výborného místa pro život.

 

Na pozemku: Součástí pozemku je menší chata, která je vhodná pro rekreační využití nebo víkendové pobyty. Tento konkrétní pozemek umožňuje budoucí výstavbu až do maximální zastavěné plochy 190 m² včetně zpevněných ploch.
Územní plán: Pozemek je zařazen do plochy pro bydlení v rekreačních oblastech (BR)
 *Územní plán počítá s etapizací, tedy plánovaným postupným rozvojem oblasti, který zajišťuje koordinovaný rozvoj a udržitelnost. Některé podmínky etapizace už byly splněny.
*Podle územního plánu zde lze v budoucnu, až bude dokončena nová kanalizace s vodovodem, postavit rodinný dům nebo s chatu, čímž dojde k výraznému zvýšení ceny nemovitosti.
*Hlavní využití: zahrady, zahrádky, rekreační objekty pro individuální rekreaci o celkové hrubé podlažní ploše všech podlaží včetně technických místností, přístavků, verand, teras, vstupů, zimních zahrad apod. maximálně 120 m².
*Přípustné využití: hřiště, sportoviště, drobné sakrální stavby, drobná architektura a vybavenost ploch (sezení, osvětlení), nezbytné stavby dopravní a technické infrastruktury, související s hlavním využitím plochy.
*Podmíněně přípustné využití: bydlení v rodinných domech.
*Dostupnost: Výborná dopravní dostupnost do Prahy zajišťuje snadný přístup pro rekreační návštěvníky i budoucí majitele. 
*Objekt je připojen na elektřinu, odpad je řešen jímkou, užitkovou vodu je možné zavážet do  3 m³ zásobníku, dům nemá studnu. Vodovod bude zhotoven v další fázi etapizace. 

Momentálně dochází k úklidu zahrady a nemovitosti, prohlídky jsou možné od 6. 11. 2024.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Mnichovicích (okr. Praha-východ).