Prodej bytu 3+1, Praha - Záběhlice, Hrusická, 56 m2

Hrusická, Praha 4, Záběhlice

8 990 000 Kč
/za nemovitost
Uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHrusická, Praha 4, Záběhlice
ID1022
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná56 m2
Patro4. z 9
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha56 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Topné tělesoRadiátory
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

V zastoupení majitelky Vám nabízím velmi pěkný, kompletně zrekonstruovaný a vkusný byt 3+1, upravený 2+1 (možno jednoduchým přidáním příčky upravit zpět) ve 3. patře cihlového, nově zatepleného domu s výtahem v Praze 4, Hrusická ulice.

Byt je dispozičně řešen dvěma neprůchozími prostornými pokoji, kuchyní, která je zařízena kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči, koupelnou s umyvadlem a sprchovým koutem, samostatnou toaletou a předsíní s vestavěnou skříní.

Svým dispozičním řešením je byt také vohodný jako studentské bydlení.

V bytě jsou plastová okna, v pokojích jsou na podlahách nové dřevěné parkety, na chodbě, v kuchyni a koupelně nová dlažba. Nové interiérové dveře.

Parkování před domem.

Lokalita tak nabízí kombinaci bydlení v těsné blízkosti přírody a přitom autem 10 minut na Vinohrady či 2 minuty do OC Chodov, na Jižní spojku nebo Magistrálu. Spořilovská spojka naštěstí prochází pod úrovní okolního terénu, takže vám klidné rodinné bydlení kazit nebude. Autobusová zastávka je vzdálena pouhých 200m.

Srdečně Vás spolu s majitelkou zveme na prohlídku.

V případě zájmu Vám naše finanční poradkyně rychle vyřídí hypoteční úvěr.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 4.