Prodej rodinného domu, Jindřichův Hradec - Otín, 106 m2

Otín

6 150 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 29 309 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOtín
ID23195
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná106 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Plocha budovy53 m2
Podlahová plocha106 m2
Plocha nemovitosti110 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
VodaVodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Jindřichově Hradci

Popis

V Otíně, místní části historického města Jindřichův Hradec je prázdný rodinný řadový dům, který čeká na své nové majitele.
Těží ze své polohy krajového domu, kdy využívá právě prostoru na boku k rozšíření zahrady o nezanedbatelných 202 m. Celý prostor je dnes již ohraničený vzrostlými keři tak, že zaručuje dostatek soukromí a pocit bezpečí. Zmíněných 202 m, o které je zahrada větší, jsou v pronájmu za přijatelnou cenu 1.100,- Kč měsíčně. Tento pozemek je nyní již možno získat do svého vlastnictví.
Dům samotný je součástí projektu výstavby řadových domů z roku 2017. Jak už to u řadových domů bývá, jedná se patrovou stavbu. V přízemí je srdce domu a sice kuchyně s obývacím pokojem dále koupelna s WC a technické zázemí. V patře je druhá koupelna, kam se vešel sprchový kout i vana, samostatné WC a tři ložnice.
Příjemná jižní orientace obývacího pokoje a přímý vstup na zastřešenou terasu jsou prvky, které umožňují přímý kontakt se zahradou a kde si můžete vychutnat slunce po celý den v každém ročním období.
Mladá rodina, případně pár který o založení rodiny uvažuje, jistě ocení klidné místo a zároveň snadnou dostupnost všech potřebných služeb a institucí, které Jindřichův Hradec nabízí.
Přijďte se podívat. Na prohlídce si povíme další podrobnosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!