Pronájem bytu 1+kk, Praha - Záběhlice, Hvozdíková, 25 m2

Hvozdíková, Praha, Záběhlice

13 000 Kč
/za měsíc
Kauce 26.000,-Kč, provize 8.000,-Kč, bez poplatků, + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydleníSlužby 1.600,- Kč + elektřina cca 1.000,-Kč
AdresaHvozdíková, Praha, Záběhlice
ID241001
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná25 m2
Patro1. z 14
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha25 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaVodovod
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízím k pronájmu nově zrekonstruovanou garsonku pro jednotlivce nebo pár o ploše 25 m2 v 1. NP panelového domu v klidné části Prahy 10 – Záběhlice.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Je zde nová moderní koupelna, která je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem se zrcadlem a skříňkou. Kuchyňský kout je vybaven varnou indukční deskou, vestavnou lednicí s mrazákem, elektrickou troubou, pračkou a digestoří. V bytě jsou nainstalována plastová okna, vkusná vinylová podlaha v pokoji. Ostatní prostory bytu mají na podlahu osazenou velkoformátovou dlažbou. WC je umístěno odděleně.

Byt se nachází v přízemí zrekonstruovaného panelového domu, a přesto díky svažitému terénu je okno bytu v dostatečné výšce nad vzrostlou zelení. Jeho předností je bezproblémový přístup pro hendikepované osoby, nebo nájemníky, kteří nevyhledávají výšky.

Panelový dům je také po kompletní rekonstrukci.

Oblast Záběhlice, Praha 10 je klidná, s dobrým dopravním spojením a blízkostí občanské vybavenosti, jako jsou obchody, restaurace, lékárny a další služby. V okolí se také nacházejí možnosti pro procházky a rekreaci v zeleni, například v nedalekém lesoparku Hostivař a Hostivařská přehrada, což jsou oblíbené lokality pro procházky, běhání nebo cyklistiku. Lesopark nabízí krásnou přírodní atmosféru pro relaxaci. Kromě toho je blízko i Hamerský rybník, což je další klidná lokalita vhodná pro volnočasové aktivity a rekreační sporty.

Lokalita tedy kombinuje snadnou dostupnost městské infrastruktury a blízkost přírody, což ji činí velmi atraktivní jak pro bydlení, tak pro volnočasové aktivity.

MHD: V blízkosti je několik autobusových zastávek, například Záběhlická škola nebo Topolová, odkud je přímé spojení na stanici metra A (Skalka) a C (Opatov nebo Háje). Spoje jsou frekventované a umožňují rychlý přesun do centra Prahy i okolních částí.

Automobilová dostupnost: Díky napojení na Jižní spojku (dálnice D1) je lokalita dobře dostupná pro řidiče, kteří se rychle dostanou na hlavní tahy nebo do jiných částí Prahy.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky mě prosím volejte.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!