Prodej rodinného domu, Lužná, Masarykovo nám., 150 m2

Masarykovo nám., Lužná

3 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 156 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMasarykovo nám., Lužná
ID1976
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná150 m2
Patro2. z 2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy116 m2
Plocha nemovitosti786 m2
Plocha zahrady500 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceZpevněná, Štěrková
VodaStudna
Převod do OV

Origo partneři v Lužné

Popis

Nabízíme k prodeji zajímavě dispozičně řešenou vilu v klidné okrajové části obce Lužná, která se nachází ve Středočeském kraji. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají poklidné bydlení s dobrou dostupností do větších měst. Obec je situována poblíž dálnice vedoucí do Prahy a pouhých 6 minut jízdy od města Rakovník, což zajišťuje rychlé spojení s hlavním městem i dalšími lokalitami.

Dům je v současné době v původním stavu a je připraven na rekonstrukci podle vašich vlastních představ a potřeb. K domu jsou navíc připojeny přístavky, které mohou sloužit k různému využití – například jako sklad, dílna nebo letní kuchyně.

Co se týče inženýrských sítí, je k dispozici vlastní studna a vodovodní řád je přiveden k patě budovy, takže je možné se snadno napojit (v současnosti bez vodoměru). Odpadní voda je svedena do jímky, což poskytuje určitou flexibilitu při plánování případných úprav. Pro ohřev teplé vody je zde elektrický boiler. Dům je napojen na elektřinu o napětí 230 V a 400 V.

Pokud vás nabídka zaujala a chtěli byste se dozvědět více, nebo si dohodnout prohlídku, neváhejte kontaktovat našeho makléře. Rádi vám také pomůžeme s případným financováním, abyste mohli co nejdříve realizovat svůj sen o vlastním bydlení.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lužné (okr. Rakovník).