Prodej rodinného domu, Písečná - Studený Zejf, 150 m2

Písečná, Studený Zejf

1 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 7 101 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPísečná, Studený Zejf
ID10416
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná150 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy168 m2
Plocha nemovitosti1973 m2
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Písečné

Popis

Písečná, okr. Jeseník, nemovitost s velkým potenciálem pro stylové rekreační nebo rodinné ubytování až pro 10 osob - kupující neplatí žádnou provizi.
Dům s výhledem na řeku Bělou se nachází přibližně 20 metrů nad její hladinou, což zajišťuje bezpečí před záplavami, které jinak mohou ohrožovat okolní oblasti. Je postavený z pálených cihel na pevných kamenných základech a navzdory svému stáří a minimální údržbě je ve stabilním stavu, což potvrzuje i statický posudek. Představuje skvělou příležitost k přestavbě pro trvalé bydlení či rekreační účely.

Interiér je připraven na rekonstrukci – veškeré omítky byly odstraněny, takže je viditelný autentický původní materiál, což dává prostor pro vaši kreativitu a osobitý styl. Dům je podsklepený a má obytné podkroví. Nabízí velkorysou dispozici jedné velké místnosti (36 m²) a dvou menších místností (12 m² a 10 m²) v přízemí, a dalších dvou prostorných místností v podkroví (40 m² a 24 m²). Východní přilehlá dřevěná část domu dříve sloužila jako sklad dřeva a sena, ale nabízí potenciál pro přeměnu na obytné prostory, nebo zde může vzniknout prostorná terasa orientovaná do zahrady.

Zastavěná plocha domu činí 168 m², zatímco zahrada o výměře 1.805 m², byť se nachází v mírném svahu, nabízí mnoho možností. Ve spodní části pozemku můžete vybudovat okrasnou nebo užitkovou zahradu, zatímco horní část pozemku poskytuje prostor pro další stavbu.

K nemovitosti již existuje statické posouzení a projektová dokumentace, připravená pro zájemce, kteří chtějí realizovat vlastní vizi přestavby. Voda není napojena, avšak přípojka je možná z protější strany silnice a elektřinu lze připojit k existujícímu rozvaděči v domě.

Parkování přímo u domu pro tři auta.

Nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné a bezpečné místo blízko přírody, bez obav z povodní, s bohatým potenciálem pro osobní využití i budoucí investice - a to vše bez jakékoli platby provize.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Písečné (okr. Jeseník).