Prodej bytu 3+1, Volary, Sídl. Míru, 71 m2 (ID: 1491968)

Sídl. Míru, Volary

2 850 000 Kč
/za nemovitost
Cena je včetně provize RK a právního servisu. Více informací na www.ATEMPOREALITY.cz.
Hypotéka od 13 582 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSídl. Míru, Volary
ID649582
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná71 m2
Patro2. z 5
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha71 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
TopeníLokální tuhá paliva
Sklep
Parkování

Origo partneři v Volarech

Popis

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi útulného a moderního bytu 3+1 ve Volarech – Ideální domov pro rodiny i milovníky přírody!
Představujeme Vám světlý a prostorný byt s celkovou plochou 71 m², který se nachází v klidné lokalitě na adrese Sídl. Míru, Volary. Tento útulný byt, situovaný ve druhém nadzemním podlaží panelového domu, nabízí perfektní zázemí pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s dostatkem prostoru a moderním vybavením. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, která přinesla nový vzhled koupelny s moderním zděným sprchovým koutem, dvěma umyvadly a prostorem pro pračku a uložení věcí. Moderní kuchyňská linka je vybavena vestavěnou troubou a sklokeramickou deskou, což potěší každého milovníka vaření. Celková výměna elektroinstalace a promyšlená dispozice zajišťují bezpečí a pohodlí Vaší domácnosti. Náklady na bydlení činí 5.338 Kč měsíčně (z toho fond oprav 1.782 Kč) plus zálohy na elektřinu, což představuje výhodnou investici pro každého, kdo hledá dostupné a kvalitní bydlení. V nejbližším okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, jako mateřská školka, obchody, drogerie a další. Volary jsou vstupní branou na Šumavu a rájem pro milovníky hor a aktivně tráveného volného času. Skvělé místo pro ty, kteří pracují nebo často cestují do Německa. Pokud hledáte nový domov, který nabízí moderní a útulné bydlení, klidnou lokalitu a úžasné možnosti pro aktivní životní styl, tento byt je přesně pro Vás! Neváhejte a domluvte si prohlídku. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči o výhodách tohoto skvělého bydlení. Ev. číslo: 648968.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Volarech.