Pronájem bytu 2+kk, Plzeň - Skvrňany, Františka Kováříka, 63 m2

Františka Kováříka, Plzeň, Skvrňany

16 800 Kč
/za měsíc
+ zálohy 4.000,- Kč, cena vč. parkování
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaFrantiška Kováříka, Plzeň, Skvrňany
ID24041
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná63 m2
Patro5.
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
TopeníÚstřední dálkové
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Na samém okraji Skvrňan nabízíme k dlouhodobému pronájmu tento světlý byt umístěný v předposledním podlaží rok starého bytového domu. Výhodou místa je ideální napojení přes západní obchvat na další části města nebo např. na dálnici D5. K bytu náleží jedno vnitřní parkovací místo a samostatná komora umístěná na patře hned proti výtahu. V bytě je nová kuchyňská linka se spotřebiči, s lednicí, mikrovlnou troubou, jinak je bez nábytku a dalšího vybavení.
Vedle nájemného se budou hradit zálohy na vodu, topení a další služby v domě ve výši cca 4.000,- Kč, elektřina bude převedena přímo na nájemníky. Na začátku nájmu budeme požadovat kauci ve výši 35.000,- Kč a zprostředkovatelskou provizi ve výši jednoho nájmu + DPH.
Byt bude k nastěhování od 1.11.2024, ale už nyní si můžete domluvit prohlídku tohoto prostorného nového bytu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Plzni.