Pronájem bytu 2+1, Beroun - Beroun-Město, Jánošíkova, 55 m2

Jánošíkova, Beroun-Město

18 000 Kč
/za měsíc
+ poplatky 495 Kč / 1 osoba + přepis el. energie a plynu (cca 1.700 Kč/měsíc)
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJánošíkova, Beroun-Město
IDP018036
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná55 m2
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Berouně

Popis

Pronájem bytu - velmi pěkný, slunný, nezařízený byt 2+1, 55 m² + balkón 1 m² + 2x sklep (4 m² a 1 m²), Beroun, ulice Jánošíkova, 1. patro v cihlovém domě bez výtahu. Dům má pouze 6 bytových jednotek, díky tomu je v domě příjemná komorní atmosféra. Orientace bytu je na JZ do klidné zahrady (obývací pokoj s balkónem a ložnice) a na SV (kuchyně) s výhledem na víceúčelové hřiště a základní školu.

Byt je po kompletní vkusné rekonstrukci. Má 2 pokoje neprůchozí a je nezařízený nábytkem. K dispozici je na míru sestavená kuchyňská linka zn. Oresi s vestavěnými spotřebiči - plynová varná deska, el. trouba, digestoř a myčka. V koupelně je walk in sprchový kout, umývadlo, WC a přípojka na pračku. Na podlaze je plovoucí podlaha a dlažba. Topení je etážové - vlastní plynový kotel, který zajišťuje jak vytápění bytu, tak i ohřev teplé vody. Parkování je možné u domu. K bytu náleží na sklepy o velikosti 4 m² a 1 m².

Dům se nachází v příjemné klidné části, přitom v docházkové vzdálenosti (cca 250 m) od obchodního centra se supermarketem Billa, Kaufland a Penny market, u kterého je zároveň napojení na D5 a E50. Výborná dopravní dostupnost do centra Berouna i Prahy - 1 min chůze zastávka busu s přímým spojením směr centrum a na autobusové a vlakové nádraží a cca 3 min chůze na bus směr Praha - přímý spoj na Nové Butovice, Zličín a Vypich. Poblíž domu je možné napojení na cyklotrasu EV4 a naučnou stezku Po stopách českých králů, která vede podél řeky Litavky a napojuje se na CHKO Český kras.

Byt je výhradně nekuřácky, je vhodný pro 1-2 osoby nebo pár + dítě. Domácí zvířátka jsou možná po dohodě. Byt je volný ihned. Vratná kauce je ve výši 18.000 Kč.

Vzhledem k tomu, že není v této chvíli vyhotovený PENB, uvádíme v souladu se zákonem nejhorší energetickou třídu a to třídu "G".

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Berouně.