Prodej rodinného domu, Praha - Jinonice, Vavřinecká, 93 m2

Vavřinecká, Praha 5, Jinonice

17 900 000 Kč
/za nemovitost
vč. kompletních služeb realitní a advokátní kanceláře
Hypotéka od 85 306 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVavřinecká, Praha 5, Jinonice
ID201803
StavbaCihlová
Stav objektuV rekonstrukci
Plocha užitná93 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy79 m2
Podlahová plocha93 m2
Plocha nemovitosti286 m2
Plocha zahrady207 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod, Retenční nádrž na dešt’ovou vodu
Topné tělesoWAW
Zdroj topeníWAW
Zdroj teplé vodyElektrokotel
Sklep
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Pražské domy, o které pečuje několik generací jedné rodiny po desítky let, se na trh dostávají jen zřídka. Ty výjimečné jsou součástí klidného prostředí původní zástavby, jsou opatřené dobrou pražskou adresou, sousedí s nádhernou přírodou, zároveň umožňují pěší dostupnost metra a rychlé napojení na hlavní dopravní tepny. Právě takový dům máte teď možnost koupit.

Dům byl postaven začátkem 20. století na kopci, ve Vavřinecké ulici, ve starých Jinonicích, u Butovického rybníka, návsi a kostela sv. Vavřince, který dal ulici své jméno. Dům je obklopen zahradami a ospalou ulicí, na kterou navazuje stezka vedoucí loukou a lesem do rozlehlého Prokopského a Dalejského údolí (652,5 ha), domova mnoha druhů zvířat, rostlin a ukázky přírodních krás.

Vícepodlažní budova je částečně podsklepená (35,5 m2), 1. nadzemní podlaží (57,6 m2) je vyklizené, 2. nadzemní podlaží (78,5 m2) a krov zůstávají rozestavěné. Dům se nachází v původním stavu, s opravami, které se realizovaly v průběhu let. K dispozici je dokumentace počínaje rokem 1909 až dosud, aktuální pasportizace stavby dle platných předpisů, technická zpráva a energetický štítek. Vytápění je plynové lokální, ohřev vody el. bojlerem, napojení na veškeré inženýrské sítě. Pozemek o rozloze 286 m2, zastavěná plocha 79 m2. Dvouúrovňová zahrada je zaplněna vzrostlými keři, ovocnými stromy a zeleninovými záhony.

V blízkosti domu najdete vše potřebné, nákupní centrum Nové Butovice vč. hobby marketů, pestré množství sportovních aktivit (plavecký bazén, fotbalové hřiště, sokolovnu, arénu plážových sportů, multifunkční sportovní halu atd.), školky a školy (vč. waldorfské) a metro linky and #34;B and #34; Jinonice nebo Nové Butovice.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5.