Prodej bytu 2+kk, Brno - Horní Heršpice, 53 m2

Brno, Horní Heršpice

6 700 000 Kč

+ provize RK
Hypotéka od 31 930 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBrno, Horní Heršpice
ID1972
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná53 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Brně

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji moderní novostavbu bytu 2+kk v cihlové budově s výtahem. Tento bezbariérový útulný byt se nachází v přízemí domu. Celková plocha činí 53m² a nabízí novému majiteli veškerý komfort moderního bydlení. K bytu náleží terasa se zahrádkou o rozloze 56 m² a vlastní parkovací místo pro automobil. Na zahrádce je možnost umístění pergoly nebo zimní zahrady. Solární panely - bytový dům využívá k úspoře elektrické energie. kvalitní vinylová podlaha v dekoru dřeva, vnitřní obložkové dveře s nerezovým kováním, moderní keramické obklady, velkoformátová dlažba, velkoformátová plastová okna s výplní trojskel. Kolaudace v srpnu tohoto roku.
Byt je nevybavený, což umožňuje možnost novému majiteli upravit interiér dle vlastních představ. Součástí nabídky je také vlastní parkovací stání pro pohodlné parkování vozidla. Díky energetickému štítku B budete mít jistotu, že vaše bydlení bude energeticky efektivní a úsporné. Tato nemovitost je ideální pro jednotlivce či páry, kteří hledají moderní bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností služeb a veřejné dopravy. Pokud máte zájem o prohlídku tohoto bytu, jsem Vám kdykoliv k dispozici. Financování můžeme zajistit léta prověřenými finančními specialisty.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně.