Prodej pozemku, Červený Újezd, U Hřiště, 818 m2

U Hřiště, Červený Újezd

7 280 200 Kč
Hypotéka od 34 695 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaU Hřiště, Červený Újezd
ID10
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti818 m2

Origo partneři v Červeném Újezdu

Popis

Nabízím k prodeji rovinatý stavební pozemek s výhledem na hrad Červený Újezd, situovaný v atraktivní lokalitě Praha-západ. Pozemek parc. č. 115/31 o rozloze 818 m se nachází ve střední části obce Červený Újezd v ulici U hřiště a je ideální pro výstavbu rodinného domu pozemek je veden podle územního plánu v plochách obytných. Sousední zástavba sestává převážně z rodinných domů, severně naproti přes ulici jsou hřiště. Veškeré inženýrské sítě (voda, elektřina, kanalizace, plyn) jsou na pozemku již připraveny.
Červený Újezd je výborně dostupný jak automobilovou dopravou, tak veřejnou dopravou v rámci pražské integrované dopravy. Díky své poloze mezi dálnicí D5 (Praha Plzeň) a rychlostní silnicí R6 (Praha Karlovy Vary) je zajištěna rychlá dostupnost do Prahy, která je vzdálena 7 km, a na mezinárodní letiště Václava Havla Praha, které se nachází 16 km od obce.
V obci je k dispozici veškerá občanská vybavenost, včetně mateřské a základní školy (v Unhošti a Svárově), prodejny smíšeného zboží, restaurací, kadeřnictví, sauny, řeznictví a sportovních zařízení. K dispozici je rovněž Czech POINT, matrika, obecní knihovna, dětský lékař a neurologická poradna.
Neváhejte mne kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Červeném Újezdu (okr. Praha-západ).