Pronájem bytu 3+kk, Praha - Letňany, Pavla Beneše, 88 m2

Pavla Beneše, Praha 9

35 000 Kč
/za měsíc
Cena je včetně odměny RK, právního servisu a všech administrativních poplatků.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPavla Beneše, Praha 9
ID13739
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná130 m2
Patro5. z 6
VybavenoČástečně
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha88 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu nadstandardní zařízený mezonetový byt s dispozicí 3+kk o výměře 87,80m² s terasou 30m² a zasklenou lodžií 12m².
Byt se nachází v Praze 9 - Letňanech, v ulici Pavla Beneše v pátém a šestém patře bytového domu s výtahem, dokončeného v roce 2016.
K bytu náleží také jedno parkovací místo přímo pod domem.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem o celkové ploše (36 m²), ložnice s vestavěnou skříní (13 m²), dětského pokoje (16,6 m²) vstupní chodby s vestavěnými skříněmi (13,9 m²), koupelny s vanou a umyvadlem (4,76 m²) a samostatné toalety (2,11 m²).

Byt je částečně a velmi vkusně zařízen. V kuchyni je na míru vyrobená kuchyňská linka v bílé barvě s vestavěnou myčkou, sklokeramickou deskou, digestoří, troubou, mikrovlnou troubou a lednicí s mrazákem vše od značky GORENJE.
Obývací pokoj je ze dvou stran prosvětlen velkými okny s orientací na dvě světové strany (západ + sever). Je zde jídelní stůl se čtyřmi židlemi. Na obou stranách je možný vstup na prostornou terasu 30 m² se západní orientací.
Ložnice je vybavena vestavěnou skříní a kosmetickým stolkem.
Dětský pokoj je vybaven šatní skříní. Z ložnice i pokoje je možný vstup do zasklené lodžie. Zasklení je otevíratelné.
Ve vstupní chodbě jsou prostorné vestavěné skříně. V koupelně je automatická pračka AEG.

Vytápění je ústřední, na radiátorech jsou instalovány vlastní měřáky spotřeby tepla. Průkaz energetické náročnosti budovy vydaný podle zákona č.78/2013Sb. má hodnotu B - velmi úsporná.

Měsíční nájemné 35.000,- Kč + 3.990,- Kč měsíční záloha na služby při obsazení 2 osobami (voda+teplo+odvoz odpadu) vyúčtování jednou ročně na základě reálné spotřeby, (elektřina bude převedena na nájemce).

Při podpisu nájemní smlouvy je zapotřebí složit kauci majiteli ve výši dvou měsíčních nájmů 70.000,- Kč a první nájemné 35.000,-Kč + 3.990,-Kč služby.
Byt je volný od 1.12.2024 a provizi realitní kanceláři nájemce neplatí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!