Pronájem bytu 3+1, Ústí nad Labem, Školní, 66 m2

Školní, Ústí nad Labem

12 500 Kč
/za měsíc
měsíční poplatky 3 500 Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠkolní, Ústí nad Labem
IDNB00109
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná66 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

K okamžitému nastěhování je pro Vás připraven pronájem slunného a prostorného bytu 3+1/B o podlahové ploše 66 m². Byt nabízený k dlouhodobému pronájmu, je situován ve 2.patře tichého cihlového domu v atraktivní lokalitě vyhledávané především pro dostatek zeleně a klidu. Tento 4-podlažní bytový dům je bez výtahu a nachází se v ul. Školní/ Bukov v Ústí nad Labem.

Bytová jednotka prošla nedávno zdařilou a vkusnou rekonstrukci, což novým nájemníkům zajistí pohodlné a bezstarostné bydlení. Příjemným benefitem je i vlastní balkón orientovaný na JV stranu a sklepní kóje v suterénu domu.

Byt, který svojí dispozicí poskytne potřebný komfort a soukromí pro každého člena rodiny,
je částečně zařízený, zůstává kuchyňská linka s novým kombinovaným sporákem, skříně na chodbě, psací stůl a komoda. V nejbližší době budou v celé bytě ještě namontovány nové interiérové dveře.

Měsíční nájemné činí 12.500,-Kč + paušální zálohy na energie ve výši 3.500 ,-Kč. Elektřina a plyn budou přepsány na nové nájemníky. Vratná jistina (kauce) 25.000 ,-Kč. Provize ve výši 12.500,-Kč + DPH .

Tento velmi světlý a vzdušný byt je ideální pro rodinu, max. 2-4 osoby, nekuřáky, bez domácích mazlíčků, kteří hledají klidný pohodlný domov s praktickým uspořádáním místností, a to vše v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností na dosah.

Škola, školka 2 min. od domu. V blízkosti se nachází dále pošta, různé obchody, restaurace i zastávky MHD, což zajištuje snadnou dostupnost do centra města i dalších částí Ústí nad Labem. Parkování těsně před domem.
V případě zájmu o prohlídku či bližší informace, prosím volejte nebo piště.
Pěkný den všem...

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!