Prodej rodinného domu, Sudkov, 140 m2

Sudkov

4 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 969 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSudkov
ID1394
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná140 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy185 m2
Plocha nemovitosti1059 m2
Plocha zahrady695 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické, Ústřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Sudkově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Jestliže hledáte a upřednostňujete bydlení na vesnici, tak nepřehlédněte tuto zajímavou nabídku prodeje rodinného domu v obci Sudkov se samostatnou zděnou stavbou s garáží, zázemím pro dílnu s kotlem k vytápění domu, a dále s venkovní pergolou i větší převážně ovocnou zahradou.
Jedná se o vícepodlažní cihlovou stavbu k bydlení v celkovém počtu obytných místností 6+1 s příslušenství, kdy ve zvýšeném přízemí (1.NP) je dispozice obytných místností 3+1 s příslušenstvím koupelny a WC + komora s oknem cca 6 m2. Pro užívání ve 2.NP se zde nachází předsíň ke vstupu do 3 neprůchozích pokojů a vstup do půdního prostoru, V případě potřeby v jedné místnosti ve 2. NP, která má vstup na verandu, je udělána také příprava na vybudování druhé kuchyně. Naopak v 1.PP je tento dům částečně podsklepen s využitím převážně k uskladnění zavařenin nebo výpěstků ze zahrady. Uvedená užitná plocha je bez plochy sklepa, terasy a půdy.
Přestože dům není z venkovní části břizolitové fasády zateplen, tak z roku 2023 rekonstrukce výměny oken s trojskly a nové střešní krytiny na části domu příznivě snížily tepelnou náročnost na vytápění této nemovitosti. V loňském roce byly současně na domě vyměněny dešťové žlaby a svody, v roce 2024 je provedeno nové zastřešení vedlejších staveb s klempířskmi prvky.
Vytápění domu je zajišťováno kotlem na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů na chodbě a některých místností v 1.NP, a dále akumulačními kamny v pokojích. K ohřevu teplé užitkové vody slouží elektrický bojler. Mimo chybějícího zemního plynu je dům napojen na všechny ostatní sítě, tzn. na elektřinu, tlakovou kanalizaci a veřejný vodovod s možností využívat vodu také z vlastní kopané studny.
Výhodou bydlení v tomto domě kromě většího pozemku se zázemím parkování auta v garáži nebo i před ní na vlastním pozemnku je také možnost posezení k relaxaci v pergole s výhledem do zahrady a zejména klidná atraktivní lokalita s dobrou docházkovou vzdáleností v rámci občanské vybavenosti obce, jako je například obecní úřad, pošta, základní škola se sportovištěm, mateřská škola, 50 m vzdálený obchod COOP nebo autobusová zastávka. Praktický lekař, pediatr, zubní ambulance i lékárna jsou nejblíže ve zdravotním středisku v obci Postřelmov s dojezdem do 5 minut. Plná občanská vybavenost se nachází nejblíže s dojezdovou vzdáleností do 10 minut ve městech Zábřeh nebo Šumperk. K možnosti využítí veřejné hromadné dopravy kromě autobusy je nejbližší vlaková stanice v Postřelmově. Pro zkvalitnění komunikace v obci nebo k využítí internetového připojení je v obci budován rozvod optického kabelu. Dům není a ani nebyl nikdy v záplavové oblasti. Výhodou je také blízké napojení na v loňském roce vybudovanou rychlostní komunikaci mezi městy Šumperk a Zábřeh s napojením na dálnici za Mohelnicí. Dojezdová vzdálenost od prodávaného domu až do Olomouce se tímto zkrátila do 40 minut.
Pokud Vás tato nabídka zaujala pro své rozhodování doporučujeme se s nemovitostí seznámit osobně při prohlídce domu a jeho zázemí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sudkově.