Prodej rodinného domu, Habartov, 420 m2

Habartov

3 050 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu
Hypotéka od 14 535 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHabartov
ID29
StavbaCihlová
Stav objektuV rekonstrukci
Plocha užitná400 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy219 m2
Podlahová plocha420 m2
Plocha nemovitosti700 m2
Plocha zahrady450 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Habartově

Popis

Nabízíme vám k prodeji dvoupatrový podsklepený rodinný dům v obci Habartov u Sokolova. Dům se nachází v zástavbě dalších rodinných domů v klidné části obce. Je před rekonstrukcí. Je potřeba udělat nové topení, novou elektrickou energii, vodu,vnitřní omítky, podlahy, zatepleni, izolaci. Plastová okna dům má, eternitová střecha je také v pořádku. U domu je prostorná garáž, v 1.NP je nedodělaná terasa, v podkroví je velmi prostorná půda, kterou lze upravit, aby byla obyvatelná.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, tzn. kanalizací, vodu, plyn, elektrickou energii. Vytápění je v současné době zajištěno kotlem. Nachází se zde i funkční krb. U domu je zahrádka se vzrostlými stromy, 2 skleníky, dílny, zahradní domek. V současné době neudržovaná.
Na dům je možno čerpat dotaci v rámci dotačního programu Oprav dům po babičce.
V případě rychlého jednání je možná sleva.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Habartově.