Prodej rodinného domu, Milevsko, Č. Holase, 210 m2 (ID: 1492282)

Č. Holase, Milevsko

4 250 000 Kč
Hypotéka od 20 254 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČ. Holase, Milevsko
ID102496-2
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná210 m2
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti2417 m2

Origo partneři v Milevsku

Popis

PRODEJ - RD(chalupa a zděná stodola) s pozemkem 2417m², se nachází v centru Milevska, přitom v klidné části města, s krásným výhledem a s možností další stavby RD nebo bytového domu.

Z katastrálního úřadu – RD, Čeňka Holase 222, Milevsko, parc. č. st 215 – výměra 798 m² – zastavěná plocha a nádvoří, parc. č. 271/1 – výměra 802 m² – zahrada, parc. č. 271/3 – výměra 738 m² – ostatní plocha, parc. č. 273/1 – výměra 79 m² – zahrada, LV 680, KU Milevsko (okres Písek) 694673

RD 6+2 (Kamenivo a cihly) – Dům má užitnou plochu cca 210m² (+ zděná stodola), přízemí 4+1, patro 2+1 a možnost rozšíření o další prostory. RD napojen na kanalizaci a na vodovodní řád, který lze i kombinovat s přívodem ze studny. Topení na tuhá paliva (kamna). U pozemku je připraven přívod na plyn. Na zahradě je vchod do samostatného sklepa. Velkou zahradu lemují plodící ovocné stromy.

NOVÁ STAVBA na pozemku – Velkou výhodou je velikost pozemku 2417m², který dle územního plánu skýtá možnost druhé stavby RD s druhým vjezdem na obecní komunikaci. Ohledně velikosti m² zástavby a požadované zeleně, jsme se informovali na stavebním úřadě. Dle UP je zde pro investory možnost stavby i bytového domu se zajištěním parkovacích míst na pozemku.

REKONSTRUKCE – Nová plastová okna a střešní krytina. Elektřina, rozvod vody původní, vše v provozu. Dům by si časem zasloužil různé opravy, jako opadaná omítka, nebo oprava v jedné části za domem, cca 2m délky izolace. Dům je jinak suchý, krovy v pořádku.

DOPRAVA – 12 minut, jen přes 3 vesnice a jste na D4 (rychlostní třída 130km/h). Díky D4, která má být dokončena tento rok 2024, lze očekávat příjemnou a rychlou dopravu jak do míst s ní souvisejících, tak i přímo do Prahy o to za 45 minut. V této lokalitě lze očekávat i nárůst cen nemovitostí. V Milevsku je veškerá občanská vybavenost.

PRODEJ – Nemovitost lze získat i bez aukce, s podpisem Rezervační smlouvy. Po prohlídce lze učinit nabídku telefonicky nebo na email, a pokud cena bude majitelem akceptována, lze podepsat rezervační smlouvu a aukce by byla zrušena. Naše „Anglické“ aukce jsou pro účastníky zcela bez poplatků. Dražby neprovozujeme a tudíž, nemovitosti u nás, nejsou zatíženy žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva, které by bránily převodu na nového vlastníka.

PROHLÍDKA - 5.11.2024 v 16.00 hodin, pouze po telefonické domluvě. Účast je tedy nutno potvrdit telefonicky. Pro více informací volejte - mob. č. 777 941 971, Jaroslav Polák.

Zájemci o nemovitost, doporučujeme se seznámit se skutečným a současným stavem nemovitosti, zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Milevsku.