Prodej rodinného domu, Kraslice, Čs. armády, 178 m2

Čs. armády, Kraslice

2 200 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 10 485 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČs. armády, Kraslice
ID886235
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná178 m2
VybavenoNe
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti390 m2

Origo partneři v Kraslicích

Popis

V malebném příhraničním městě Kraslice se nachází atraktivní dům, který nabízí dvě bytové jednotky 3+kk, umístěné v přízemí a 1. patře. Tento prostorný dům zahrnuje také obytné podkroví, které poskytuje možnost přestavby na další byt 3+kk, což z něj činí ideální investici pro ty, kteří hledají flexibilitu a prostor pro rodinu. K dispozici je velký sklep a prostorná půda, které nabízejí dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby.
Dům má potenciál být rozdělen na tři samostatné bytové jednotky, což z něj činí skvělou příležitost pro investory nebo pro rodiny, které chtějí žít blízko sebe.
Dům je připraven na rekonstrukci podle vlastních představ nového majitele, což umožňuje vytvořit si domov přesně podle svých představ. Vytápění je zajištěno centrální plynovým kotlem, přičemž jsou zde také připraveny rozvody pro instalaci kotlů na tuhá paliva. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kraslicích.