Pronájem kanceláře, Brno - Staré Brno, Nové sady, 683 m2

Nové sady, Staré Brno

Cena na vyžádání
/za metr čtvereční / měsíc
info v RK, + 85 Kč/m²/měsíc za služby (+DPH), + energie dle skutečné spotřeby
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNové sady, Staré Brno
ID00414
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná683 m2
Patro5. z 8
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuV bloku
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v nejvyšším standardu v nově budovaném objektu SKYLIGHT X v centru Brna.

Objekt bude navazovat na současné budovy business centra Titanium nedaleko hlavního nádraží. Nabízené prostory mají čistou kancelářskou plochu 683 m2, tedy půl patra. Jednotlivá patra je možno je dělit dle potřeb klienta, přičemž se dají propojit s vedlejšími budovami a je možno v rámci jednoho podlaží vytvořit prostor o ploše přes 6000 m2.

Světlo je do kanceláří vedeno trojitou prosklenou fasádou s tónovaným pokovením od podlahy po strop. Osvětlení místností lze korigovat polohovatelnými venkovními žaluziemi. Prostory jsou klimatizované, budovy jsou vybavena designovými výtahy, jsou zde zdvojené podlahy, vysokorychlostní internet, přístup a recepce 24/7 a je zde možnost parkování pro nájemce a separátně i pro návštěvy.

Společné prostory mají plné pokrytí vysokorychlostní Wi-Fi a 5G. K dispozici je střešní terasa s možností posezení a výhledem na Špilberk a Petrov, která je po celém svém obvodu lemovaná chodníkem. (fotografie jsou ilustrativní)

V objektu je k dispozici je on-site manažer (24/7), je zde restaurace, kavárna a další služby.

Budova je dostupná MHD (zastávka Soukenická je 1 minutu chůze) a je vzdálená několik minut chůze od hlavního vlakového nádraží a hlavního autobusového nádraží, centrum města je vzdálené asi 10 minut chůze.
Objekt leží blízko dálničních spojů na Prahu, Bratislavu a Vídeň.

Volné od 12-2023.

Rádi Vám zajistíme kompletní nabídku, co je nyní v Brně k dispozici s výhledem až na tři roky. Neplatíte provizi realitní kanceláři.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Brně.