Prodej rodinného domu, Mikulášovice, 300 m2

Mikulášovice

4 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků a právního servisu
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMikulášovice
ID424
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná300 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy187 m2
Plocha nemovitosti3952 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Sklep

Origo partneři v Mikulášovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Prodej rodinného domu v Mikulášovicích Nabízíme vám historickou vilu v Mikulášovicích nedaleko hranic s Německem. Tato budova postavena za období první republiky je ukázkou toho jak nádherné stavby se stavěly a jak výjimečné jsou. K domu patří rozsáhlý pozemek o rozloze bezmála 4 tis. m2. Zadní část pozemku je dokonce vedena jako stavební parcela, jelikož zde dříve stával dům.
Místa k tvoření a budování je zde opravdu dostatek a jistě uspokojí i náročné. Dříve zde byla oblíbená restaurace a je to jen jedna z variant co zde v budoucnu může opět být. Nemovitost je určena k rekonstrukci, která určitě obnoví původní lesk a originalitu s kterou byla před lety stavěna.
Zastavěná plocha domu činí úctyhodných cca 187 m2. Samozřejmostí je sklep a hlavně veliký půdní prostor, kde bude krásný podkrovní byt.
Z provedené rekonstrukce jsou hotové nové rozvody elektřiny v suterénu a přízemí. Příprava je natažena do prvního patra. Stejně tak platí s rozvody vody. Na půdu jsou vytaženy nové rozvody odpadů. K dispozici je také projektová dokumentace na plánovanou rekonstrukci.
Odpad je vyřešen pomocí čističky. Do domu je přiveden plyn a tím je řešeno vytápění.
V přízemí se nachází prostory bývalé restaurace. Zejména část pro hosty ( cca 70m2 ) která je rozdělena do dvou místností. Dále bar s příslušenstvím. V zadní části se nachází kuchyně. V suterénu domu najdeme toalety, skladovací část a technické zázemí.
Do obytného patra se dostaneme po schodech, kde na první pohled zaujme zábradlí, které dává prostoru osobitý ráz. Přivítá nás vstupní chodba s které se dostaneme do jednotlivých částí bytu. Momentálně má čtyři pokoje, koupelnu s toaletou, kde byla započata rekonstrukce a celková rozloha je více jak 100m2.
Podkroví jsem již zmiňoval, má dvě patra a dostatek prostoru k vytvoření úžasného bytu.
Tato nabídka stojí rozhodně za povšimnutí, protože se jedná o stavbu s osobitým stylem a dostatečně velikým pozemkem, kde si nový majitel bude dozajista plnit své sny.
Pokud vás tato zajímavá nabídka zaujala zavolejte si o prohlídku.
S případným financováním samozřejmě také pomůžeme.
Za tým RealitasFIN- Tomáš Fodor realitní makléř.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mikulášovicích.