Prodej rodinného domu, Vidnava, Svobodova, 250 m2

Svobodova, Vidnava

2 990 000 Kč
/za nemovitost
ZLEVNĚNO!
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSvobodova, Vidnava
ID00015
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná240 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuV bloku
Plocha budovy250 m2
Podlahová plocha250 m2
Plocha nemovitosti736 m2
Plocha zahrady496 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Ústřední tuhá paliva
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Vidnavě

Popis

Máte rodinu a hledáte pro ní vlastní bydlení? Chcete radějí velký prostor, ve kterém můžete tvořit a realizovat své nápady a při tom u toho relaxovat na zahradě? Pokud ano, tak právě čtete ten správný inzerát. Jesenická realitní Vám nabízí rodinný dům na Jesenicku v malém krásném městě Vidnava, nedaleko Polských hranic.

Dům leží v klidné a nerušené části města jen několik metrů od centra města. Přednosti domu jsou opravdu prostorné pokoje v přízemí a v prním podlaží, kde je i balkón s krásným výhledem do zahrady. Díky těmto prostorům, dům pojme dvě rodiny. Při vstupu do domu, procházíme chodbou a vstupujeme do kuchyně, přes kuchyň vstupujeme do obývacího pokoje a po levé straně se nachází ložnice. V přízemí je i koupelna, dětský pokoj a kotelna. Po schodech se vydáme do patra, kde jsou dva další pokoje, jeden je s balkónem s výhledem do zahrady.

Pozemek u domu má celkovou plochu 736 m2. V domě byla dělaná částečná rekonstrukce, byla vyměněná dřevěná okna za plastová a el. vedení, které je v mědi. Voda je městská, odpady jsou svedene do místní čističky.Vytápění domu je na tuhá paliva a plyn, v obývacím pokoji je krb. Zdroj teplé vody zajišťuje el. bojlér. K domu je i garáž pro váš automobil.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vidnavě.