Prodej rodinného domu, Vidnava, Krasov, 190 m2

Krasov, Vidnava

2 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKrasov, Vidnava
ID00118
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná450 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy168 m2
Podlahová plocha190 m2
Plocha nemovitosti168 m2
Plocha zahrady718 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Vidnavě

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k pořízení rodinného domu v městečku Vidnava ( okres Jeseník), v blízkosti polských hranic.

Tento zděný dvoupodlažní dům, který naleznete v klidné části města, nabízí velmi prostorné přízemí, dokáže poskytnout pohodlné bydlení pro rodinu, je vhodný i pro investory.

Bytová jednotka v přízemí disponuje 168 m2. Dispozičně se rozděluje na vstupní chodbu, velký prostorný obývací pokoj, kuchyň, technickou místnost, koupelnu, 2 x WC, šatnu a špajz.

V prvním nadzemním podlaží nalezneme další prostory k bydlení, případně lze zřídit pracovny, kanceláře apod. Může zde být i velký prostorný byt o celkové dispozici 4+1. Jsou zde 4 pokoje, 2 x WC a menší kuchyň. Dům má i velkou a prostornou garáž, před kterou je parkoviště ( městský pozemek). Plocha pozemku kolem domu má celkovou rozlohu 718 m2 a slouží jako zahrada , prostor s příjemnou zelení, posezením a ovocnými stromy. Pozemek mají majitelé v pronájmu a je zde možnost odkoupení s předkupním právem.

Dům má velký potenciál a nabízí např. zvětšení prostoru propojením v přízemí s WC a koupelny s komorou. Dále v přízemí nabízí zvětšení šatního prostoru s chodbou. I v prvním nadzemním patře máme možnosti větší a prostornější koupelny s WC. Skvělou možností je zrealizování dalšího samostatného vstupu. Díky tomu se může dům rozdělit na dvě bytové jednotky s vlastním vchodem. Možností je i vybudování jednoho nebo dvou podkrovních bytů v půdním prostoru.

Vytápění domu zajišťuje plynový kotel značky Viadrus. O ohřev vody se postarají sluneční kolektory umístěné na střeše a el.bojler. V domě je možnost připojení kotle na tuhá paliva. V komíně je keramická vložka a komín prochází každoroční revizí. Dům má i el. přípojku na 380 w.

Střešní krytina je plechová, udržovaná a nedávno nově natřená. Okna jsou všude plastová ( trojskla ) Odpadní rozvody jsou částečně plastové a svedené do místní čističky. Dům je připojen na městský vodní řád. Technický stav domu je dobrý.

Nechte se okouzlit potenciálem tohoto domu a staňte se jeho vlastníkem ! Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Jsme připraveni jednat o ceně. Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vidnavě.