Prodej bytu 3+kk, Sevid, Chorvatsko, 56 m2

Sevid, Chorvatsko

7 223 325 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaSevid, Chorvatsko
IDQB20584
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná56 m2
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři

Popis

Představujeme místo, kde se snění o dokonalém bydlení u moře stává realitou. Představte si probouzet se každý den s nádherným výhledem na křišťálově čisté vody Jaderského moře v blízkosti oblázkových pláží, kde se točí život plný slunce, mořského vánku a pohody. Prostorné terasy nabízejí nezapomenutelné výhledy na moře a venkovní bazén s relaxační zónou je dokonalým místem pro osvěžení během horkých letních dnů. Objevte krásu a nezapomenutelné kouzlo dalmatského pobřeží a nalezněte své útočiště v jednom z moderně zařízených apartmánů pro svůj únik od každodenního života.

Proč tato nemovitost
• Jen 100 m od moře!
• Oblázková pláž s restauracemi a bary vzdálená 350 m.
• Prostorné terasy s výhledem na moře.
• Plně zařízené apartmány.
• Některé apartmány disponují vlastní zahradou nebo střešní terasou.
• Venkovní bazén s relaxační zónou a lehátky, vnitřní sauna.
• Dva kamenné grily a letní kuchyně.
• 33 minut od letiště Split.
• Již dokončeno a připraveno k předání!
• Kupující neplatí realitní provizi!

Umístění
Resort se nachází v mladém turistickém letovisku na malém poloostrově lemovaném nádhernými oblázkovými plážemi. V blízkosti se nachází obchody, restaurace i bary. Vzdálenost 20 km od Trogiru, zhruba 33 min jízdy od letiště ve Splitu.

Sevid
Sevid se z rybářské vesnice proměnil v moderní ale klidnou turistickou destinaci, situovanou přibližně 20 km na západ od města Trogir. Oblast je známá svými čistými oblázkovými plážemi, z nichž nejznámější je Oštrica na jihu poloostrova s drobnými oblázky a pozvolným vstupem do moře, což je ideální pro rodiny s dětmi. Hlavní pláž ve východní části měří zhruba 400 m a disponuje několika restauracemi a bary.

Apartmány na prodej
Apartmán v přízemí s vlastní zahradou (115 m2) a 2 ložnicemi.
Apartmány se 2-3 ložnicemi a prostornými terasami s výhledem na moře.
Apartmán ve druhém podlaží s vlastní střešní terasou (68 m2) a 2 ložnicemi.

Termín výstavby
Rekonstrukce jedné z budov a výstavba zbývajících dvou byla dokončena v létě 2023.


Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti v Chorvatsku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.