Prodej bytu 4+kk, Benalmádena, Španělsko, 127 m2 (ID: 1198287)

Benalmádena, Španělsko

11 379 905 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaBenalmádena, Španělsko
IDN6821
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná124 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha127 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji luxusní apartmán s výhledem na moře, o podlahové ploše 124 m2, ve španělské oblasti Benalmadena. Prostorný apartmán se třemi ložnicemi a dvěma koupelnami se nachází v přízemí budovy. Jedná se o prostornou a světlou bytovou jednotku s privátní zahradou a terasou o velikosti 30 m2.

Venkovní společné prostory v této luxusní rezidenci zahrnují komunitní bazén se solným chlorováním, vydlážděným dlažebníkem z porcelánu Rosagres. Projekt je obklopen velkými zelenými plochami, které kombinují trávníkové plošiny s keřovými zeleněními středomořského charakteru. K dispozici bude majitelům i multifunkční místnost využitelná pro různé účely. K apartmánu náleží parkovací stání v garáži s automatickými vjezdovými dveřmi.

Projekt klade velký důraz na výběr vysokou kvalitu materiálů a technického vybavení, které splňují nejpřísnější normy pro velikost a kvalitu. Hlavní koupelna disponuje dlažbou z porcelánu typu stoneware CARRARA PORCELANOSA. Kuchyně jsou plně vybaveny elektrospotřebiči značky Siemens. Exteriérové žaluzie v ložnicích s hliníkovými lamelami jsou ve stejném barevném provedení jako rámy a krásně tak ladí s designem apartmánu. Integrované LED osvětlení v interiéru, nainstalovaná klimatizace a podlahové topení jsou zde samozřejmostí.

V nedalekém centru města najdete mezinárodní školu, přístav Selwo, nebo Paloma park. V bezprostřední blízkosti komplexu se také nachází golfové hřiště Torrequebrada a nemocnice Xanit. Bonusem objektu je jeho strategická poloha, je vzdálený jen 30 minut jízdy od Malagy.

Benalmadena se pyšní více než 8 km pobřeží, na kterém naleznete kouzelné skalnaté oblasti s malými zátokami a útesy, stejně jako rozsáhlé písečné pláže, které si můžete užívat kdykoli v průběhu roku. Promenáda Senda Litoral, která vede poblíž pobřeží, vám umožňuje podnikat dlouhé procházky nebo běhy.

Plánované dokončení výstavby Q4 2025.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.