Prodej rodinného domu, Zvole, Na Výsluní, 303 m2

Na Výsluní, Zvole

9 990 000 Kč
/za nemovitost
Dům je možné financovat hypotečním úvěrem. Cena včetně odměny RK a právního servisu.
Hypotéka od 47 609 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Výsluní, Zvole
IDN8828
StavbaDřevěná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná303 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy139 m2
Podlahová plocha303 m2
Plocha nemovitosti580 m2
Plocha zahrady580 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod, Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Zvoli

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout rodinný dům, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ, kousek od Prahy, v obci Zvole, v ul. Na Výsluní, okr. Praha - Západ.

Jedná se o dřevostavbu na betonových základech s kompletním podsklepením, v suterénu je garáž (vjezd vhodný spíše pro menší auta nebo motocykly, kvůli sklonu vjezdu a výšce brány, dále je možné parkovat před domem) a technické zázemí domu + špajz, prádelna a ještě párty místnost s krbem a přístupem přímo do krásné zahrady se vzrostlými stromy.

V 1.NP pak dětský pokoj, pracovna nebo menší pokoj, ložnice a obývací pokoj s kuchyní, koupelna s vanou a Wc, šatna a terasa.

V 2.NP dva pokoje, koupelna se sprchovým koutem a Wc a dále příprava na případné dodělání menší kuchyňské linky v chodbě. Po menších úpravách je tedy možné využívat dům i dvougeneračně. Poté ještě úložná půda.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě vyjma plynu a zároveň je napojen na vlastní kopanou studnu se svělým pramenem s pitnou vodou. Topení zajištěné elektrokotlem, v kombinaci s kotlem na tuhá paliva, lze topit pouze elektrokotlem a lze čerpat dotaci na kompletní výměnu. Ohřev vody zajišťuje el. bojler.

Technický stav domu odpovídá jeho stáří. Veškeré konstrukce jsou v původním udržovaném stavu, došlo k výměně oken a zateplení fasády. Dům je tedy vhodný k postupné rekonstrukci, dle vlastních představ.

Kousek od domu les a cyklostezky. V obci pak kompletní občanská vybavenost, vč. lékaře, jezdí zde dva autobusy a do 10 min cesty ve Vraném n. Vlt. také vlak.

Dům je v osobním vlastnictví a je tedy možné financovat jeho koupi hypotečním úvěrem, s kterým Vám rádi pomůžeme. Před samotnou prohlídkou si můžete dům projít z pohodlí domova pomocí přiložené virtuální prohlídky: https://my.matterport.com/show/?m=y4o4CzMXgRY. Pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Ev. č.8828.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zvoli (okr. Praha-západ).