Prodej činžovního domu, Brno - Černovice, Slámova, 230 m2 (ID: 1286258)

Slámova, Černovice

14 750 000 Kč
/za nemovitost
k jednání + provize RK, včetně právního servisu
Hypotéka od 70 294 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaSlámova, Černovice
ID162
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná230 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Plocha budovy169 m2
Podlahová plocha230 m2
Plocha nemovitosti317 m2
Plocha zahrady148 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
VodaVodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji bytový dům v obci Brno - Černovice, v klidné boční ulici. Dům disponuje 2 byty velikosti 2+1, každý o ploše cca 65 m2. Oba byty jsou po rozsáhlé rekonstrukci - nové rozvody všech energií, nová okna, podlahy, omítky, všechny dveře, koupelny se sprchovými kouty, vlastní kombinované plynové kotle, nová kuchyňská linka se spotřebiči. Dále jsou v domě 2 samostatné zařízené pokoje, které rovněž prošly kompletní rekonstrukcí a jsou vybaveny malou kuch. linkou a mají společnou novou koupelnu. Dům je podsklepený a sklepní prostory jsou rovněž po celkové GO včetně sklepních oken, rozvodů, dveří, omítek a dlažeb, Za domem je k dispozici vydlážděný dvůr, na který navazuje oplocená zahrada. Půda je připravena k realizaci půdní vestavby. Jsou přivedeny všechny sítě a vypracovány dva návrhy architekta na vestavbu dalších dvou menších bytů. Nyní jsou všechny 4 jednotky v domě tržně pronajaty . Více informací, foto, návrh půdní vestavby, znalecký posudek jsou k dispozici na uvedeném tel. čísle. Prohlídky na místě vzhledem k obsazenosti bytů vhodné dohodnout 1 až 2 dny předem. Uvedená cena je k jednání.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím majitelem předložen. V souladu s právní úpravou proto uvádíme energetickou třídu G.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Brně.