Prodej rodinného domu, Ždánice, Zámek, 169 m2 (ID: 1289569)

Zámek, Ždánice

3 900 000 Kč
/za nemovitost
+ provize RK, včetně právního servisu
Hypotéka od 18 586 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZámek, Ždánice
ID282
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná169 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Plocha budovy662 m2
Podlahová plocha169 m2
Plocha nemovitosti1569 m2
Plocha zahrady907 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Ústřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Sklep
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Ždánicích

Popis

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům (hospodářské stavení) o velikosti 4+1 s průjezdem do dvorní části, kterým projede i traktor nebo nákladní vůz. Jedná se o dům určený k rekonstrukci a modernizaci. Ze 4 pokojů, které jsou průchozí mají 3 pokoje betonové podlahy a zbývající pokoj, který lze rovněž využít jako šatnu, pracovnu nebo dílnu má podlahu prkennou. Okna domu jsou udržovaná kastlová s venkovními žaluziemi, střecha sedlová s velkým půdním prostorem. Do stavení jsou zavedeny všechny inženýrské sítě - elektřina, plyn, voda a kanalizace. K vytápění slouží dva kotle jeden plynový a jeden na pevná paliva. Ohřev vody zajišťuje el. bojler. Kuchyň je původní tzv. venkovská, malá koupelna s vanou, WC samostatně. Vstup do domu vede přes uzavřenou verandu. Ve dvorní části se nachází velký klenutý sklep a hospodářské prostory. Na dvůr navazuje zahrada a v mírném svahu sad ovocných stromů (meruňky, švestky, jabloně). Zastavěná plocha a nádvoří 662 m2, plocha zahrad celkem 907 m2. K sadu je příjezd i ze zadní strany.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím majitelem předložen. V souladu s právní úpravou proto uvádíme energetickou třídu G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ždánicích (okr. Hodonín).