Prodej chaty, Černošín - Lažany, 50 m2

Černošín, Lažany

1 550 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 7 387 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČernošín, Lažany
ID0337
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná45 m2
Patro1.
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
Plocha budovy36 m2
Podlahová plocha50 m2
Plocha nemovitosti543 m2
Plocha zahrady507 m2
Elektřina230V, 400V
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Převod do OV

Origo partneři v Černošíně

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte chatu k rekreaci v pěkné přírodě, v blízkosti vody a vlaku? Právě takovou ideální kombinaci místa, pěkné chaty a dobré dostupnosti Vám přináší tato nabídka. Chata je situována západně od Plzně, okr. Tachov.

Kopta reality nabízí prodej dřevěné, sendvičové chaty na zděném základu a vyztužených betonových patkách. Chata se nachází u obce Ošelín, v katastru Lažany u Černošína v chatové oblasti nedaleko železniční zastávky Ošelín a v blízkosti řeky Mže. Autem lze dojet až k řece (z větší části po asfaltové silnici). Přes řeku je nově zbudovaná kovová lávka (z roku 2010) - z místa parkovistě je to k chatě cca 150m. Přímo u lávky je vymezeno 1 parkovací místo pro majitele chaty. Další místa k parkování (pro návštěvy) jsou hned opodál.

Chata se nachází na vlastním pozemku, na kterém jsou vzrostlé, jehličnaté stromy, v zadní části je svah, z přední části je příchozí cesta, další řada chat a řeka. Rekreační objekt je veden pod číslem evidenčním ev.č.34 a je napojen na elektřinu, voda je jímána do chaty čerpadlem z vlastního vrtu (4m vodní sloupec). Toaleta je uzpůsobena jako suché WC. Střecha je plechová. V podkroví jsou 3 postele (místo pro více postelí) s možností přitápění el. přímotopem. V přízemí je menší kuchyně s připojenou vodou a s lednicí, MW troubou, el.troubou. Vytápění je kamny na tuhá paliva. V přízemí je dále stůl a gauč s možností přespání. Chata disponuje větší krytou verandou.

Nejbližší nákupy a občanská vybavenost je dostupná v obcích Ošelín, Svojšín, Černošín. Rychlá dostupnost z Plzně, po dálnici D5 cca 40 min, nebo přes silnici č.605 trasa Plzeň - Kozolupy - Stříbro - Svojšín - Ošelín.

Velmi pěkná rekreační nemovitost v malebné krajině Stříbrska.
Na prohlídku se těší makléř zakázky
Jan Kopta, DiS. / Kopta reality s.r.o.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Černošíně.