Prodej rodinného domu, Blšany, Žatecká, 98 m2

Žatecká, Blšany

4 790 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 22 828 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽatecká, Blšany
ID60574
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná98 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy78 m2
Plocha nemovitosti588 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Ostatní
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Výtah
Parkování

Origo partneři v Blšanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Líbí se vám myšlenka bydlet někde v klidné obci daleko od města plného lidí? Pokud ano, tak právě pro vás tu máme skvělou nabídku!

Nabízíme rodinný dům, který prošel nedávnou rekonstrukcí. Tento dům se nachází v obci Blšany kousek od Podbořan a poskytuje ideální podmínky pro pohodlné a klidné bydlení pro celou rodinu.
Dům disponuje třemi pokoji, kuchyní, koupelnou spojenou s WC, další kuchyní vhodnou například na přípravu jídel na oslavy nebo grilování. Dále disponuje podkrovím, z kterého se dají udělat další obytné pokoje, pro lepší představu naleznete ve vizualizaci.
Součástí domu je i rozlehlá zahrada, kde si můžete užívat relaxaci a klidné chvíle s rodinou. Zahrada je plná ovocných stromů a keřů jako je švestka, jabloň ,třešeň, rybíz a angrešt.
Další součást je kryté parkovací stání, příjezdová cesta a vrata na elektrický pohon.

Díky rekonstrukci , která proběhla v roce 2020 má dům kompletně novou střechu, nové krovy zateplené stropy, fasádu, Mnichovskou omítku, plastová okna, ústřední plynové topení a dům je oddrenážovaný. Dále nechybí přípojky na plyn, vodu elektriku a pevnou linku. K ohřevu vody slouží bojler a nechybí ani kanalizace.

Blšany jsou klidná obec s tisícem obyvatel a nejbližší města jsou Podbořany a Žatec.

Pomůžeme i s případným financováním.

Budeme se těšit na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Blšanech.