Prodej rodinného domu, Blšany, Nerudova, 139 m2 (ID: 1439652)

Nerudova, Blšany

3 650 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 395 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNerudova, Blšany
ID910715
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná139 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha139 m2
Plocha nemovitosti562 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Blšanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebném městečku Blšany, které se pyšní krásnou přírodou a výbornou občanskou vybaveností. Blšany jsou proslulé svou bohatou fotbalovou tradicí a obklopené chmelnicemi, které podtrhují jedinečný charakter této oblasti. Kromě výhod venkovského života v blízkosti přírody si zde užijete i kouzlo krajiny, která je s pěstováním chmele neodmyslitelně spjatá. Dům je před rekonstrukcí, což vám dává možnost přizpůsobit si ho podle vlastních představ.

Dispozice 5+1

Hlavní přednosti domu:

-Pozemek se dvěma zahradami: Dvě zahrady propojené průchozí stodolou.
-Garáž na pozemku: Poskytuje pohodlné parkování nebo dodatečné úložné prostory.
-Skvělá lokalita: Město nabízí bohatý společenský život s různými akcemi a zároveň klidné prostředí pro relaxaci.
-Blízkost místních služeb: V okolí se nachází obchody, restaurace, fotbalové hřiště, obecní kino, pošta a další služby.
-Ideální pro rodiny: Město Blšany disponuje novým dětským hřištěm a mateřskou školou, což je ideální pro rodiny s dětmi.
-Výborná dopravní dostupnost: Do okolních a větších měst - Podbořany 5 km, Žatec 14 km, Rakovník 27 km, Praha-Zličín cca 45 minut.

K nemovitosti náleží také pozemek, který je dlouhodobě pronajatý od obce na základě pachtové smlouvy. Tento pronájem poskytuje majiteli domu rozšířenou užitnou plochu a další možnosti využití.

Tento dům nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají prostor k úpravám podle vlastních představ a chtějí se usadit v klidném, udržovaném městečku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Blšanech.