Prodej bytu 1+1, Kladno, Míru, 32 m2

Míru, Kladno

2 549 000 Kč
/za nemovitost
včetně elektřiny a plynu- 4 029 Kč
Hypotéka od 12 148 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMíru, Kladno
ID00742-1
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná32 m2
Patro4. z 4
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
VodaDálkový vodovod
Výtah

Origo partneři v Kladně

Úklidové služby

Popis

Přejete si bydlet v klasickém cihlovém domě v klidné lokalitě s výhledem na rodinné domy a zeleň? Toužíte mít vše na dosah ruky a zároveň si vychutnávat klid svého domova? Máme pro vás exkluzivní nabídku bytu 1+1, 32 m2 v osobním vlastnictví v Kladně Rozdělově, ulice Míru.

Tento byt zahrnuje chodbu (3,1 m2), pokoj (14,8 m2), kuchyň (8,7 m2) a společnou koupelnu s WC (2,5 m2). Součástí bytu je také sklep v suterénu budovy o velikosti 2,8 m2. Parkování v místě je zdarma.

Okolí domu poskytuje velmi příjemné prostředí díky vzrostlým stromům a vegetaci. Nedaleko se nachází les a sportoviště a zároveň je zde veškerá občanská vybavenost. Vše máte na dosah – školka, škola, obchody, zastávky MHD i spojení mimo město.

Přijďte se přesvědčit na prohlídce. Těšíme se na vás!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Kladně.