Prodej vily, Plaza de las Mil Palmeras, Španělsko, 227 m2

Plaza de las Mil Palmeras, Španělsko

14 767 700 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaPlaza de las Mil Palmeras, Španělsko
ID0600
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná227 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti296 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Prodej vily v oblasti Mil Palmeras, Alicante. Moře i golf na dosah u nemovitosti.

Vítejte v této krásné investiční příležitosti v Mil Palmeras, Alicante! Představujeme vám tuto krásnou rohovou vilu s pozemkem 296 m² a zastavěnou plochou139 m², která nabízí výjimečný životní styl na pobřeží Středozemního moře.

Tento impozantní dům má 3 ložnice a 3 koupelny, velký obývací pokoj a samostatnou kuchyni, které poskytují dokonalý prostor pro rodinný život. 2 krásné terasy jsou ideálním místem pro chvíle odpočinku a venkovní stolování.

Zdůrazňujeme, že nemovitost se prodává kompletně zařízená, s kvalitním nábytkem, který doplňuje její design. Kromě toho má klimatizaci, která udržuje prostředí chladné po celý rok, a pohodlnou krytou prádelnu.

Venkovní prostor této nádherné vily je soukromou oázou s velkou zahradou, která nemovitost obklopuje. Soukromý bazén dodává nádech luxusu a nabízí dokonalé místo k ochlazení a vychutnání si středomořského slunce. Parkování na pozemku zaručuje komfort a bezpečí.

Z horního patra si můžete vychutnat úžasný panoramatický výhled na moře a vytvořit tak klidné a relaxační prostředí. Navíc je zde vzrušující možnost vybudování další místnosti na jedné z teras, která poskytuje flexibilitu a potenciál rozšíření.

Tato nemovitost je více než dům, je to pozvánka k tomu, abyste žili středomořský život v té nejlepší podobě. Nenechte si ujít příležitost udělat si z této vily domov! Kontaktujte nás a naplánujte si prohlídku a objevte všechny zázraky, které tato nemovitost nabízí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.