Prodej vily, Caltanissetta, Itálie, 500 m2 (ID: 1362347)

Caltanissetta, Itálie

11 337 750 Kč
/za nemovitost
včetně provize, bez nákladů italského notáře. V případě koupě nemovitosti společně s letištěm cena 550000 euro.

Parametry domu

AdresaCaltanissetta, Itálie
ID32023
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná500 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti10500 m2

Origo partneři

Popis

Pečlivě zrekonstruovaná  rezidence  baronů slouží v současné době jako hotel.
Nemovitost byla zrekonstruována s vkusem a respektem ke své architektuře, se zachováním původních dřevěných střech a použitím terakotových podlah, které reprodukují hliněné cihly vyrobené ručně v minulosti.
Nemovitost se nachází v obci Caltanissetta, 30 minut od moře a něco přes hodinu od letiště Catania. K nemovitosti je vstup velkou bránou přímo z okresní silnice, příjezd je po nádherné aleji lemované stromy. U nemovitosti se nachází autorizovaná přistávací plocha pro malá letadla s příslušnými hangáry. Exteriér obohacují zahrady a olivový háj o rozloze 10.000 m2 s aktuální produkcí cca 600 l/rok. K dispozici je bazén 12x6 m s připojenými toaletami a parkoviště.
Dispoziční řešení: v hlavním křídle je v přízemí vstup do recepce, místnost vyhrazená pro snídaně, kuchyně a dvě koupelny. V první patře se nachází čtyři čtyřlůžkové pokoje, každý s vlastní koupelnou. Ve vedlejším křídle jsou umístěny další tři pokoje s koupelnami a bezbariérovým přístupem. Celkem je k dispozici 25 lůžek, rozmístěných v 7 pokojích. Nemovitost má centrální klimatizaci a jsou zde umístěny solární panely. Všechny pokoje jsou vybaveny komfortem vhodným pro tříhvězdičkový hotel superior. 

Líbil by se vám jiný byt nebo dům, u pláže nebo na horách? Nemovitost k okamžitému užívání nebo vám nevadí případná rekonstrukce dle vašich představ? A to za velmi příznivou cenu, za kterou se u nás běžně prodávají chaty. Sdělte nám představu o vaší vysněné nemovitosti na Sicílii.
Provedeme vás celým obchodem, zajistíme prohlídky na místě s italsky hovořícím kolegou a kompletní právní servis. Nabízíme poprodejní servis jako je přepis energií, pomůžeme s případnou rekonstrukci či pronájem.
Pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!