Prodej vily, Nathon (บ้านหน้าทอน), Thajsko, 250 m2 (ID: 1364614)

Nathon (บ้านหน้าทอน), Thajsko

5 135 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize RK

Parametry domu

AdresaNathon (บ้านหน้าทอน), Thajsko
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná250 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti360 m2

Origo partneři

Popis

Tato překrásná třípokojová vila se nachází na ostrově Koh Samu v Thajsku v oblasti Ban Tai a dokonale snoubí moderní design s klidným přírodním prostředím. Nabízí dokonalý únik pro ty, kteří hledají klid a eleganci uprostřed tropického ráje.

Obytná část má otevřený půdorys, který je skvělý pro pořádání akcí. Velká okna a posuvné skleněné dveře umožňují proudění přirozeného světla do interiéru a vytvářejí plynulé spojení mezi vnitřním a venkovním prostorem. Kuchyň je dobře vybavená moderními spotřebiči a stylovými povrchy. Tři ložnice ve vile jsou navrženy s důrazem na pohodlí a soukromí. Každý pokoj je prostorný, s vlastní jedinečnou výzdobou a vlastní koupelnou.

Vrcholem venkovního prostoru je bazén s modře tónovaným mozaikovým obkladem, které se třpytí na slunci. Bazén je obklopen cihlami v zemních tónech, čímž vytváří harmonické spojení s okolní přírodou. Nabízí dostatek prostoru pro lenošení a opalování, což z něj činí ideální místo k relaxaci. Vedle bazénu najdete venkovní bar a venkovní sprchu.

Vybavení vily
3 ložnice
3 koupelny
Prodáváno s firmou
Klidná oblast bazénu s modře tónovanými mozaikami
Obklopeno cihlami v zemních tónech
Venkovní bar u bazénu
Venkovní sprcha
Interiér kompletně zařízený v moderním designu
Evropská kuchyně
Parkování na pozemku
Lokalita
Vila se nachází na jedné z nejkrásnějších pláží ostrova zvané Ban Tai. Tato pláž je lemována kokosovými palmami a nabízí úchvatný výhled na ostrov Koh Phangan a okouzlující západy slunce. I v nejvyšší sezóně si zde užijete klid a pohodu, jelikož pláž Ban Tai není přeplněná turisty.

Vzdálenosti
3 minuty na pláž Bang Por
10 minut na Nathon Pier
15 minut na proslulou Fisherman’s Village
20 minut na pláž Chaweng a nákupní centrum
Vila se nachází na jedné z nejkrásnějších pláží ostrova zvané Ban Tai. Tato pláž je lemována kokosovými palmami a nabízí úchvatný výhled na ostrov Koh Phangan a okouzlující západy slunce. I v nejvyšší sezóně si zde užijete klid a pohodu, jelikož pláž Ban Tai není přeplněná turisty.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.