Prodej vily, Ko Samui (เกาะสมุย), Thajsko, 126 m2 (ID: 1364639)

Ko Samui (เกาะสมุย), Thajsko

4 130 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize RK

Parametry domu

AdresaKo Samui (เกาะสมุย), Thajsko
StavbaSkeletová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná126 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti616 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři

Popis

Představuji vám exkluzivní vilu o užitné ploše 126 m2 v pohádkové lokalitě Lipa Noi na úchvatném thajském ostrově Koh Samui. Tato vila představuje dokonalou kombinaci moderního designu a prvotřídního komfortu. Poskytuje nejen útočiště pro ty, kteří hledají klid a ticho, ale také mnoho příležitostí pro milovníky dobrodružství a zábavy. Je vhodná jak k bydlení, tak k investičním účelům.

Vila, jejíž výstavba bude zahájena na začátku února 2024 je dispozičně řešena jako 4+kk: vstupní chodba, prostorný obývak s kuchyňským koutem, na který navazuje vstup na terasu, 3 pokoje a 3 koupelny. Po dohodě je možno vybudovat střešní terasu s výhledem a doplnit solární panely a systém chytrého domu Loxone. Součástí je bazén 3 x 6 m s pískovým filtrem, nádrž na 3000 l s čerpadlem a parkovací stání.
Poslední volná parcela, která je součástí exkluzivního projektu se čtyřmi vilami na exotickém ostrově Koh Samui v Thajsku, situovaná v překrásné lokalitě Lipa Noi, 3 minuty od pláže.
Nemovitost bude ideální volbou pro ty, kteří hledají klid a soukromí, ale zároveň chtějí být blízko všech místních vybaveností. Lipa Noi je jednou z nejklidnějších oblastí na Koh Samui, známou svými bílými písečnými plážemi a vynikajícími restauracemi.
Lipa Noi je jedno z klidnějších a méně navštěvovaných míst na ostrově Koh Samui v Thajsku.
Nachází se na západním pobřeží ostrova, přibližně 30 minut jízdy od mezinárodního letiště Samui. Tato lokalita je známá pro své nádherné a klidné pláže s jemným bílým pískem a křišťálově čistou vodou. Je to ideální místo pro rodiny s dětmi, protože voda je mělká a bezpečná pro koupání. Lipa Noi je také skvělým místem pro milovníky západu slunce, neboť nabízí úchvatné výhledy.
Místní restaurace nabízí široký výběr thajské i mezinárodní kuchyně. Lipa Noi je také blízko k přírodním atrakcím jako jsou vodopády Na Muang a Magic Garden. Pro cestovatele hledající klid a relaxaci, daleko od rušných turistických center, je Lipa Noi ideální volbou. Více informací Vám rád poskytnu na níže uvedených kontaktech

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!