Prodej rodinného domu, Statenice, Kolmá, 290 m2 (ID: 1319873)

Kolmá, Statenice

29 990 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně právního servisu, advokátní úschovy, poplatků a odměny RK
Hypotéka od 142 924 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKolmá, Statenice
ID240072
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná290 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1483 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Statenicích

Popis

Prodej rodinného domu 290 m², pozemek 1483 m², Kolmá, Statenice - Černý Vůl

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji moderní, prostorný rodinný dům 290 m2, se 7 velkorysými místnostmi, 3 koupelnami s toaletou a jednou samostatnou toaletou, třemi terasami, zimní zahradou, prádelnou, kotelnou, skladovými prostory, prostornou garáží, s velkým pozemkem 2 609 m2. Dům je situován v nádherném klidném místě, v obci Statenice-Černý Vůl, okres Praha-západ, na kraji lesa, na konci slepé ulice, s volnými výhledy do všech světových stran. Předmětem prodeje je též podíl na příjezdové cestě k domu o výměře 88 m2.
V prvním nadzemním podlaží se nachází velká předsíň, ze které je možné vstoupit do haly vedoucí do obytné části domu a zároveň do samostatné velké místnosti s přiléhající toaletou. Tato místnost může sloužit jako ložnice, ale též jako kancelář, kosmetické studio, masážní salon apod., aniž by byl rušen soukromý provoz obytné části domu. Z haly se dále vchází do dveřmi odděleného obývacího pokoje a též jídelny, s plně vybavenou kuchyní a oddělenou spíží. Z jídelny je možné vyjít na zahradu. Na tomto patře naleznete také koupelnu s toaletou, sprchovým koutem, umývadlem a vanou. Všechny místnosti jsou neprůchozí.
V druhém nadzemním podlaží se nachází hala využívaná jako pracovna či studovna se vstupem na terasu a do tří samostatných místností, z toho dvě mají vlastní koupelnu s toaletou. Dvě z nich mohou sloužit jako ložnice, třetí může být díky své velikosti (34 m2), malé kuchyňské lince (možné však demontovat), přiléhající koupelně s toaletou a samostatným balkonem užívána v případě potřeby jako zcela samostatná bytová jednotka. V půdním prostoru je možné vestavět další jednu až dvě menší místnosti.
V suterénu se nachází prostorná garáž, obytná místnost s anglickým dvorkem, skladové prostory, sklep, prádelna se sprchovým koutem, umývadlem a toaletou a kotelna s technickou místností. Možnost instalovat zařízení pro fotovoltaiku.
Dům je vytápěn tepelným čerpadlem vzduch-voda. Na pozemku je vlastní vrtaná studna s novým čerpadlem.
Lokalita Černého Vola se nachází v krásném přírodním prostředí chráněného koridoru Únětického potoka, s mnoha rybníky a známou Alšovou vyhlídkou a skýtá nepřeberné možnosti sportovního vyžití. Letiště Václava Havla a mezinárodní školy ISP a Riverside School jsou vzdáleny do 10 min. jízdy, metro A (stanice Bořislavka), pak autobusem 12 min. V obci se nachází anglická školka KinderGarten, základní školy jsou v nedalekých Horoměřicích, Velkých Přílepech, Nebušicích a Suchdole. Mateřská školka je také v Horoměřicích a Úholičkách.
Dům je k dispozici ihned. Doporučujeme prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Statenicích.