Prodej rodinného domu, Statenice, Za Roklí, 160 m2 (ID: 1458756)

Za Roklí, Statenice

17 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 83 400 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZa Roklí, Statenice
IDBA0043S
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná190 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha160 m2
Plocha nemovitosti1077 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Statenicích

Popis

Jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout k prodeji tento moderní prostorný dům 6+1 se zahradou a garáží v klidné obci na severním okraji Prahy. Dům z roku 2004 nabízí užitnou plochu 190 m2, pozemek 592 m2 a privátní parkování pro 4 auta.
Dům je posledním domem v klidné slepé ulici a je orientován do třešňového sadu.
Nemovitost je umístěna ve vzrostlé zahradě v mírném jižním svahu a vede k ní zpevněná příjezdová cesta vhodná pro parkování 2 aut a navíc dvojgaráž u domu.
Dům je dvouúrovňový, přízemí a 1. patro: vstupní dveře vedou do centrální chodby se schodištěm do horního patra, hlavní část přízemí tvoří malá koupelna s WC a sprchou, kuchyň, jídelna s francouzským oknem do zahrady, obývacího pokoje a úložného prostoru pod schody. Zadní část přízemí lze využít jako samostatný byt, který se skládá z ložnice, technické místnosti s kuchyňským koutem a malé koupelny se sprchovým koutem a WC, tento „vejminek“ má vlastní venkovní vchod. V horním patře jsou 2 velmi velké ložnice, jedna menší ložnice s balkonem a kompletní koupelna s vanou, umyvadlem, WC a bidetem.
Dům se nachází v obci Černý Vůl, což je část obce Statenice, 15 minut jízdy nebo 20 minut jízdy autobusem na metro Dejvice a velmi výhodné na letiště. Lokalita obklopená zelení, zvlněnou krajinou nabízí mnoho příležitostí k rekreaci a čistému bydlení jen kousek od ruchu velkoměsta.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Statenicích.