Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Troskotovice, 28136 m2

Troskotovice

9 847 600 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 46 931 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaTroskotovice
ID18382
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti28136 m2

Origo partneři v Troskotovicích

Popis

Nádherný a jedinečný velký pozemek k investici, k projektu podle Vašeho záměru, 2,8 ha v celku.

Velice lukrativní pozemek s velkým potenciálem je částečně (cca 1 ha) již v územním plánu určen ke smíšenému využití jako zemědělská výroba (chov koní) a občanská vybavenost (sport).

Zbývající plocha je zatím vedena jako orná, změna je možná, na odboru ŽP již projednáváno. Obec také předběžně souhlasí i s jiným využitím - podle vašeho záměru.

Tvar pozemku je naprosto bez chyby - pravidelný, obdélníkový, velmi mírně svažitý (prakticky je to rovina), chráněný větrolamy, nedaleko zastavěné části obce, cca 300 m od posledního domu, elektřina je na pozemku, voda se v obci řeší studnami.

Pozemek je na třech místech napojen na místní komunikace, s vlastní příjezdouvou cestou, navíc přímo sousedí s cyklostezkou Znojmo - Miroslav - Pasohlávky, která vede kolem plánované rozhledny na místním vrchu Smolisko. Z toho je vidět velice zajímavý potenciál do budoucna, je jen otázkou času, kdy zde bude nějaký příjemný ranč lákající k návštěvě nebo penzion s dětským hřištěm a zahradou, či soukromá farma nebo prostě velký dům s velkým pozemkem.

Lokalita je jedinečná také díky budovanému lázeňskému komplexu v Pasohlávkách, jedná se o lukrativní místo přímo u cesty jen přes kopec k léčebně rehabilitačnímu ústavu Sanatorium Pálava, které už se staví a bude hotové v roce 2026, což přináší další mnohé možnosti využití i komerčního potenciálu.

Pro další informace či prohlídku volejte kdykoliv, takových pozemků moc není.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Troskotovicích.