Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Rajhrad, Stará pošta, 2501 m2

Stará pošta, část obce Rajhrad

35 000 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 166 800 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaStará pošta, část obce Rajhrad
ID347-1
Plocha nemovitosti2501 m2
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Rajhradu

Popis

Prodej komerčního pozemku o CP 2501m2 v k.ú. Rajhrad s vydaným stavebním povolením na výstavbu haly o ZP 339m2 a stavby pro administrativu o ZP 93m2. Pozemek je přístupný z hlavní komunikace vedoucí na Syrovice (ul. Stará pošta), je v rovině a je lichoběžníkového tvaru, proto následující rozměry pozemku uvádíme jako průměrné - délka cca 95m, šířka cca 25m.

IS (obecní vodovod a kanalizace, VN, NN, plynovod) - vše v přilehlé komunikaci.

Stavební pozemek se nachází na západní straně obce v lokalitě Stará pošta, kde je vymezeno územním plánem rozšíření průmyslové zóny. Jedná se o zastavitelnou plochu a plochu smíšenou výrobní. V současnosti se okolo lokality nachází několik hal.

Navržená stavba haly má obdélníkový tvar o rozměrech 18,1x18,7 m a je jednopodlažní. Výška po okap (římsu) je 8 m a hřebene 8,230 m od úrovně 0 m. Z komunikace III. třídy, ulice Stará pošta (p.č. 2138/1), je schválený nový sjezd. Sjezd by měl být realizovaný jako zpevněná betonová plocha. Parkovací místa pro výrobní halu by měla být zřízena na pozemku investora. Za halou je navržena zpevněná plocha v části betonová, ostatní zpevněné plochy jsou navrženy štěrkové.

Hala byla projektovaná pro společnost zabývající se pronájmem mobilních jeřábů a jejich servisem. Hala měla sloužit k údržbě jeřábů a skladování potřebných náhradních dílů s možností venkovního mytí.

Administrativní část je navržena na jižní straně pozemku. 1.NP je tvořeno z jednoho kontejneru, 2.NP tvoří pak kontejnerů pět. Rozměr stavby je 12,760x6,575 m. Celková šířka stavby pro administrativu je 7,775 m, výška je 6,52 m. V 1.NP byl navržen archiv a technická místnost. Ve 2.NP jsou navrženy dvě kanceláře, denní místnost, toalety, sprcha, úklidová místnost a šatna. Jedná se o stavby trvalé. Pod administrativou jsou navržena tři parkovací stání.

Novostavby jsou navržena takto:
Zastavěná plocha objektu haly: 338,6 m2
Zastavěná plocha objektu administrativy: 92,9 m2
Zpevněné plochy celkem: 1779,4 m2
Obestavěný prostor haly: 2795,6 m3
Užitná plocha haly: 325,60 m2
Užitná plocha 1.NP administrativy: 12,5 m2
Užitná plocha 2.NP administrativy: 62,8 m2

Lokalita je velmi dobře dostupná, neboť je zde napojení na dálnici D52 (směr Brno-Mikulov-Vídeň), která leží v těsné blízkosti pozemku, ve vzdálenosti cca 10 km je napojení na dálnici D1 (Brno - Praha) a D2 (směr Brno - Bratislava).

Veškeré další podrobnější informace obdržíte v realitní kanceláři.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Rajhradu.