Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Zbraslav, 10931 m2 (ID: 1417629)

Zbraslav

26 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 126 291 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaZbraslav
ID00228
Plocha nemovitosti10931 m2

Origo partneři v Zbraslavi

Popis

Hledáte vhodné prostory pro Vaše podnikání s možností dalšího růstu?

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji komerční pozemek s halou a možností dalšího rozšíření nacházející se na okraji obce Zbraslav na Moravě, okres Brno–venkov.

Jedná se o zděnou zemědělskou stavbu se zastavěnou plochou 1597 m2 a přilehlé pozemky o celkové výměře 10.931 m2. Budova z roku 1989 se nachází v oploceném areálu bývalého zemědělského družstva. Podél budovy se nachází zpevněné pozemky vhodné jako manipulační plocha či jako parkování. Nezastavěné pozemky o výměře přes 5000 m2 nabízí možnost rozšíření stávajícího areálu o další výrobní či skladovací halu. Nabízí se tu i možnost umístění fotovoltaické elektrárny na stávající střeše budovy či volných pozemcích. V současné době je hala pronajata a slouží ke stavební výrobě.

Hala může být také přeměněna na komerční prostor pro podnikání, jako jsou autoservisy, dílny nebo prodejní sklady. Flexibilní uspořádání prostoru umožňuje přizpůsobit halu různým druhům podnikatelských činností. Výhodou je velký pozemek, který poskytuje dostatek parkovacího místa a prostor pro další rozšíření.

K samostatně stojící budově je možný příjezd jak pro osobní, nákladní či kamionovou dopravu po stávající, tak i nově vzniklé asfaltové komunikaci, která umožňuje přístup k hale z obou stran. Objekt je napojený na elektřinu, vodu, odpad je řešený velkokapacitní jímkou. Vytápění je možné řešit elektrickými přímotopy ( v kombinaci s fotovoltaickými panely na střeše).

Budova má od hlavního příjezdu dvoje vrata – plechové / dvoukřídlé a průmyslové rolovací o rozměrech 4 m šíře x 4,2 m výška. Z protější strany jedny vrata – průmyslové rolovací o rozměrech 6 m šíře x 4,2 m výška. V objektu je samostatná šatna s WC a sprchou. Podlaha v hale je panelová.

Územním plánem je celá tato lokalita určená jako plocha smíšená výrobní všeobecná – hlavní využití není stanoveno, vhodné pro výrobu a skladování, včetně výroby zemědělské a související, čerpací stanice pohonných hmot, pozemky fotovoltaických elektráren, garáže a parkoviště.

Nabízená nemovitost poskytuje široké možnosti využití pro různé podnikatelské aktivity a je ideální příležitostí pro investory hledající prostorné a flexibilní nemovitosti. Areál má skvělou dopravní dostupnost s přímým napojením na hlavní dopravní tahy, což usnadňuje logistiku a přepravu. Napojení na D1 směr Praha je u Velké Bíteše 10 km, napojení na dálnici D1 směr směr Brno, Olomouc, Ostrava, Vídeň je u Kývalky 13 km, do města Brna je to 20 km.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!