Prodej rodinného domu, Mečeříž, 115 m2

Mečeříž

Cena na vyžádání

Včetně provize RK a právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMečeříž
ID2716
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná115 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti963 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Mečeříži

Popis

Prodej rodinného domu, 115 m², pozemek 963 m², Mečeříž. Nabízíme ke koupi útulný nízkoenergetický rodinný dům 4+1 se zahradou v klidné lukrativní lokalitě obce Mečeříž, okr. Mladá Boleslav. Dům je postavený na rovinatém pozemku s celkovou výměrou 963 m² v roce 2012.

Užitná plocha domu činí 115 m². Dispozice: vstupní chodba, technická místnost /4,86 m²/, toaleta, prostorný obývací pokoj /17,75 m²/, kuchyně s jídelním koutem /24,23 m²/ a spíží /5,33 m²/, vstup na terasu s posezením a na zahradu. V další části domu se nachází ložnice /14,91 m²/, dětský pokoj /9,86 m²/, druhý dětský pokoj /11 m²/, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou /7,33 m²/.
Dům disponuje velkým půdním prostorem, kde se nabízí možnost vybudování dalších pokojů.
Dům je velmi vkusně zařízen, nábytek z větší části vyhotoven na míru, podlahová krytina - kvalitní dlažba, okna plastová s trojsklem a žaluziemi.
Vytápění a ohřev vody zajišťuje fototermický systém, teplovodní podlahové topení v celém domě.
U domu se rozléhá velká zahrada, kde je dostatek prostoru i soukromí pro aktivní odpočinek či relaxaci. Na zahradě se nachází zahradní domek, jsou zde vzrostlé ovocné stromy, keře a podzemní nádrž o objemu 15 m³ pro dešťovou vodu. Součástí jsou tři parkovací místa přímo na pozemku.
Bydlení je vhodné pro rodinu s dětmi a je připraven ihned pro nové majitele.

Vzhledem k vybavenosti a aktivitě obce se občanům nabízí kulturní, společenské a sportovní vyžití. Je zde MŠ, pošta, obchod, hostinec, fotbalové, volejbalové a dětské hřiště, tenisové kurty, atd. Obcí prochází Pojizerská cyklostezka.
Ostatní občanská vybavenost se nachází v nedalekých Benátkách nad Jizerou vzdálených 6 km s nájezdem na D10 - směr Mladá Boleslav a Praha.

Pro bližší informace o této lukrativní nabídce a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na Vás.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mečeříži.