Prodej činžovního domu, Louny, Jeronýmova, 251 m2

Jeronýmova, Louny

12 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 59 571 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaJeronýmova, Louny
ID3838
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná251 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy154 m2
Plocha nemovitosti296 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod

Origo partneři v Lounech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům se třemi bytovými jednotkami umístěný na pozemku s obdélníkovým půdorysem a převažující západo-východní orientací vůči světovým stranám, o celkové výměře 296 m2, situovaný v širším centru města Louny, v ulici Jeronýmova. Objekt domu je umístěn u uliční čáry, je řadový (poslední v řadě) a sestává ze dvou nadzemních podlaží, využitého podkroví a je cca z jedné čtvrtiny podsklepený.
Dům prošel v letech 2017 a 2018 kompletní rekonstrukcí: nový krov, střešní plášť, klempířské prvky, zateplení pláště domu v severní a západní části, nová fasáda, nová okna, nové vnitřní rozvody IS (voda, odpady, elektrické rozvody), nové topení včetně rozvodů a plynových kotlů (samostatný kombinovaný plynový kotel pro každou bytovou jednotku/každé nadzemní podlaží), nové interiéry a zařizovací předměty domu, celková rekonstrukce zahradního domku, vybudována pergola, vnější úpravy u domu (dlážděné chodníky, sadové úpravy zahrady)…
V domě jsou umístěny 3 bytové jednotky:
1.NP – průjezd, který propojuje zahradu domu s ulicí Jeronýmova, průjezdem se vstupuje také do domu, resp. do prostoru schodiště, kterým lze nastoupat do vyšších poschodí, nebo sejít do prostoru sklepa. Z hlavní podesty je přístupný byt o dispozici 2+kk s příslušenstvím a podlahové ploše 55 m2, kdy vlevo od vstupní chodby je umístěna koupelna se sprchový koutem, společná s toaletou a kuchyně a vpravo je umístěný obývací pokoj a ložnice.
2.NP – z podesty schodiště ve druhém nadzemním podlaží je přístupný byt o dispozici 3+kk s příslušenstvím a podlahové ploše 85 m2, kdy vpravo ze vstupního prostoru vstoupíme do koupelny s rohovou vanou společné s toaletou, vlevo do hlavního obytného prostoru, který je otevřený a propojuje kuchyňskou, jídelní a obytnou část. Odsud lze pak vstoupit do dětského pokoje či další chodbou do šatny a ložnice.
3.NP - z podesty schodiště ve druhém nadzemním podlaží je přístupný také půdní byt, kdy poslední rameno schodiště je již součástí půdní vestavby. Půdní byt je koncipovaný jako otevřený obytný prostor s příslušenstvím, prosvětlený vikýřem a střešními okny, o celkové podlahové ploše 85 m2. Po vstupu do prostoru navazuje napravo část s kuchyňským prostorem (kuchyně není osazena) a prostorná koupelna se sprchovým koutem i vanou, společná s toaletou. Ke schodišťové zdi při vstupu do prostoru přiléhá komora, která je umístěna v zešikmené části pod konstrukcí střechy. V původním architektonickém návrhu rekonstrukce domu je počítáno ještě s vybudováním dvou sádrokartonových příček, které v severní části dělí půdní prostor, čímž vzniknou další dva pokoje (tyto příčky nejsou realizovány).
Zahrada – průjezdem lze vstoupit na zahrádku za domem, která je osázena okrasnými keři, dominuje jí jeden vzrostlý ořešák, severo-západním rohu je umístěna krytá pergola s posezením, v protějším rohu se nachází kompletně zrekonstruovaný zahradní domek s rozvody elektrické energie a vody.
PENB se zpracovává, uvádíme třidu energetické náročnosti „G“. Další informace v RK.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Lounech.