Prodej činžovního domu, Louny, Pražská, 550 m2

Pražská, Louny

12 000 000 Kč
/za nemovitost
V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo výběru na základě jím zvolených kritérií
Hypotéka od 57 188 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPražská, Louny
ID3865
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná550 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy225 m2
Plocha nemovitosti479 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Ústřední plynové, Ústřední elektrické
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod

Origo partneři v Lounech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme exkluzivně k prodeji bytový dům s komerčními prostory situovaný v centru města Loun, ulice Pražská. Dům je postaven na pozemku o celkové výměře 479 m2, má tři nadzemní podlaží, nevyužitý půdní prostor a je z větší části podsklepený. V domě se nachází 4 bytové jednotky umístěné ve druhém a třetím nadzemním podlaží se samostatnými měřidly pro každou jednotku a komerční prostor umístěný v suterénu domu s vchodem a s výlohami do ulice Pražská. Tři bytové jednotky prošly postupně částečnými rekonstrukcemi, čtvrtá bytová jednotka a komerční prostor v suterénu jsou ve stavu před rekonstrukcí pouze s částečnými modernizacemi. Všechny bytové jednotky jsou pronajaté.
Objekt je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, zřízena přípojka plynu a elektrické energie, fasáda bez zateplení, střecha sedlová s plechovou krytinou, okna dřevěná špaletová do uliční části, do dvora okna plastová s izolačními dvojskly. Objekt je umístěn v památkové zóně města Louny.
V 1. NP se nachází nebytové komerční prostory s výlohami orientovanými do ulice Pražská o celkové ploše cca 125 m2, které se skládají z hlavního prodejního prostoru o výměře cca 80 m2 a dalších tří menších prostor, vytápění lokální plynové, zavedena voda i odpady, prostor je určen k rekonstrukci.
Ve 2.NP jsou umístěny byty o dispozici 2+kk (83 m2) a 2+1 (81 m2), oba byty jsou částečně rekonstruované, vytápění ústřední plynové, ohřev TUV kombinovaným plynovým kotlem.
Ve 3.NP je umístěn byt o dispozici 2+kk (48 m2), který je po rekonstrukci, vytápění ústřední elektrické, ohřev TUV elektrickým bojlerem a dále byt o dispozici 3+1 (113 m2), který je částečně modernizovaný, bez větší rekonstrukce, vytápění ústřední plynové, ohřev TUV kombinovaným plynovým kotlem.
Půdní prostor je nevyužitý, suterén je rozčleněn na několik samostatných sklepních prostor využívaných převážně pro uskladnění. Za domem se nachází společný zatravněný dvůr, který je přístupný přes centrální chodbu.
Nemovitost nabízí zajímavou investici vzhledem ke své poloze ve frekventované části města Louny, navíc s okamžitým výnosem díky fungujícím pronájmům. Vzhledem ke skutečnosti, že nemáme k dispozici PENB uvádíme třídu energetické náročnosti „G“. Další informace rádi poskytneme v RK, nebo při osobní prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Lounech.