Prodej pozemku pro bydlení, Řehlovice - Radejčín, 1200 m2

Řehlovice, Radejčín

1 620 Kč
/za metr čtvereční
Hypotéka od 8 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaŘehlovice, Radejčín
ID00102-1
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti1200 m2
Elektřina230V
KomunikaceNeupravená
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod

Origo partneři v Řehlovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

V nádherné krajině CHKO Českého středohoří, nedaleko krajského města Ústi nad Labem a 5 km od nájezdu na D8 ve směru Praha-Drážďany, vám v zastoupení majitele nabízíme ke koupi stavební pozemek, který najdete v Řeholnicích – Radejčíně, na konci slepé ulice jako poslední. Za pozemkem se nachází už jen vzrostlé stromy na parcelách, které jsou územním plánem určeny jako plochy zeleně, nezastavitelné a lesní.

Velikost pozemku je po domluvě s vlastníkem možná přizpůsobit vašim preferencím, neboť váš pozemek bude oddělen z parcely o celkové velikosti 2.401 m2. Za zvýhodněnou cenu je také možné odkoupit pozemek celý a dosáhnout tak naprostého soukromí. Pozemek je velmi mírně svažitý a okolní pozemky se pod ním lamou lámou ještě více, takže o své soukromí a klid nepřijdete.

Pozemek se podle územně plánovací informace, kterou najdete na našem webu, nachází v zastavěném území na zastavitelné ploše Z3 se způsobem využití „SV plochy smíšené obytné – venkovské“. Zpřístupněný je po obecní cestě, kde je u hrany pozemku ukončený a na přípojku připravený vodovodní řád. Elektrický rozvaděč bude na pozemek umístěný do 06/2025. Kanalizace musí být řešena ČOV, obec není plynofikována.

V Radejčíně a okolí najdete základní občanskou vybavenost včetně školky a 1. stupně základní školy. Vše ostatní v Ústí nad Labem či Teplicích, které jsou po D8 vzdálené pouhých 15 minut. Okraj Prahy pak navštívíte za 41 minut.

Místo je nádherné. Přijďte se o tom přesvědčit sami a zavolejte si o prohlídku ještě dnes.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Řehlovicích.