Prodej pozemku pro bydlení, Frymburk - Kovářov, 1696 m2

Frymburk, Kovářov

1 100 000 €
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaFrymburk, Kovářov
ID01440
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti1696 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceBetonová
VodaVodovod

Origo partneři v Frymburku

Popis

Dobrý den,

Máte jedinečnou příležitost investovat do stavebního pozemku o rozloze 1696 m2 v lokalitě Kovářov u Lipenské přehrady. Tento pozemek je ideální pro výstavbu bytového či apartmánového domu, což z něj činí vynikající investici pro developery a investory.

Nemovitost o rozloze 1.696 m2 se nachází na Kovářském poloostrově v atraktivní lokalitě pro bydlení, což zajišťuje vysokou poptávku po nových bytových jednotkách nebo apartmánech. Okolí je bohaté na zelené plochy, lesy a turistické stezky, a především se nachází v přímém sousedství vodní nádrže Lipno, což přitahuje milovníky přírody a rodiny hledající klidné bydlení.

Pozemek je určený k výstavbě bytového či apartmánového domu, což umožňuje širokou škálu stavebních projektů. Klíčovými parametry pro stavbu je až 50% podíl zastavěných a zpevněných ploch. Veškeré přípojky inženýrských sítí jako voda, kanalizace a elektrická energie se nacházejí přímo na pozemku nebo jeho hranici. Jelikož je parcela v mírném terénu, je zde možné postavit objekt s jedním podzemním podlažím, nadzemním podlažím a obytným podkrovím.

Díky rostoucí poptávce po bydlení v této oblasti můžete očekávat rychlou návratnost investice a stabilní příjem z pronájmu nebo prodeje bytových jednotek. Investice do tohoto pozemku vám přinese nejen finanční zisk, ale také možnost podílet se na rozvoji této krásné oblasti.

Pro více informací a prohlídku pozemku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši zprávu a rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Frymburku (okr. Český Krumlov).