Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Horní Planá, 12594 m2 (ID: 1461266)

Horní Planá

26 447 400 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 126 041 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaHorní Planá
IDTM-7506
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti12594 m2
Elektřina230V, 400V
DopravaSilnice
VodaVodovod

Origo partneři v Horní Plané

Popis

Nabízíme Vám unikátní příležitost k nákupu komerčního pozemku s výměrou 12.594 m2 v lokalitě Horní Planá. Tento rozsáhlý pozemek s celkovou plochou 12.594 m2 a cenou 2100,- Kč / m2, představuje skvělou investiční příležitost pro rozvoj Vašeho podnikání.
Pozemek se nachází v blízkosti stávajícího komerčního areálu několika firem v Horní Plané.
Dle platné územně plánovací dokumentace je to plocha pro průmyslovou výrobu a skladování. V této lokalitě je povolena maximální zastavitelnost pozemku do 75%. Výšková hladina max. 2. NP, u technologických objektů se výšková hladina nestanovuje. K pozemku byla zpracována územní studie se ZTV a možnost rozdělení na pět menších pozemků s výměrami od 1.753 m2 do 3.170 m2. Součástí je stavební povolení na výstavbu sítí.
Díky své poloze, je pozemek velmi zajímavý. Rozkládá se na okraji obce Horní Planá ležící na břehu vodní nádrže Lipno v okresu Český Krumlov. V blízkosti obce je hraniční přechod Zadní Zvonková a silnice I/39 vedoucí od Českých Budějovic přes Český Krumlov do Volar a dále směr hraniční přechod Strážné.
Díky své výhodné poloze a dobře dostupné infrastruktuře je ideální pro výstavbu obchodního centra, průmyslového areálu nebo jiného komerčního objektu. Místní podmínky umožňují široké využití a rozvoj projektů.
Nenechte si ujít jedinečnou příležitost nákupu tohoto atraktivního pozemku a investujte do budoucnosti Vašeho podnikání!
Pro více informací kontaktujte makléře zakázky.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Horní Plané.