Prodej pozemku pro bydlení, Zbraslav, 1590 m2

Zbraslav

2 700 Kč
/za metr čtvereční
Hypotéka od 13 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaZbraslav
ID22648
Plocha nemovitosti1590 m2
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Zbraslavi

Popis

Hledáte ideální místo pro stavbu rodinného domu kousek od Brna?

Prohlédněte si slunnou stavební parcelu ve Zbraslavi u Brna, kterou právě teď nabízíme ke koupi.

Rovinný pozemek má tvar zkoseného obdélníku a disponuje celkovou stavební plochou 1590 m2. Přístup na pozemek je zajištěn asfaltovou silnicí na severo-východní hranici. Lokalizován je v klidné rezidenční části obce. K dispozici obecní vodovod i kanalizace, elektřina u paty pozemku, možnost napojení na plynovou přípojku.

Územní plán obce počítá na pozemku se stavbou rodinného domu. Uprostřed parcely stojí dřevěný funkční včelín. Ze všech stran je ohraničen kombinací zděných plotů a zadních stran sousedících domů, novému majiteli tak nabízí absolutní klid a soukromí.

Přímo ve Zbraslavi je k dispozici plná občanská vybavenost - lékař, zubař, lékárna, obchody potravin, základní škola a školka, dvě fotbalová hřiště, restaurace s nabídkou denního menu, kulturní dům, knihovna, kynologický klub, multifunkční sportovní hala, dětské hřiště, hřiště s posilovacími stroji a další. Obec Zbraslav nabízí klidné bydlení v komfortní dojezdové vzdálenosti od Brna (25min.), Rosic (12min) a Velké Bíteše (10min).

Pro více informací nebo prohlídku pozemku mi prosím zavolejte.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Zbraslavi.