Prodej rodinného domu, Vizovice, Příkrá, 162 m2

Příkrá, Vizovice

6 630 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 31 597 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPříkrá, Vizovice
IDPD_VIZOVICE příkrá
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná314 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy295 m2
Podlahová plocha162 m2
Plocha nemovitosti1061 m2
Plocha zahrady766 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Vizovicích

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout zajímavý samostatný cihlový dům s menším domem o 2 bytech, které se nachází v lukrativní lokalitě Vizovic v ulici Příkrá. Jedná se o klidnější část obce, kde proběhla nebo pořád probíhá výstavba nových domů. Místní komunikace má minimální automobilový provoz. Díky své poloze se Vám vyskytne pohled krásný pohled na Vizovice nejen z prostorné terasy. Na místní vlakové nádraží to je slabých 10 minut odsud a do centra 15 minut pěší chůzí.

Zahrada je částečně ohrazena kamenitou zdí, která se nachází u vjezdu na pozemek. Obrovskou devízou je, že můžete zde zaparkovat více vozidel. Součástí zahrady je prostorná krytá terasa o výměře cca 45 m2, která se nachází u vstupu obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Do domu se vstupuje z jeho zadní části. Vstupní částí je předsíň s prostornou šatnou. Dále následuje chodba z níž se dostanete téměř do všech místností v domě. K ulici jsou orientované 2 ložnicové pokoje. Naproti ložnicím se nachází velkolepá koupelna se sprchovým koutem, wc a 2 umyvadly. Domu dominuje obývací pokoj s kuchyňským koutem. U vstupu na terasu si můžete přitopit krbem. Kuchyňská linka tvaru L včetně spotřebičů uspokojí i náročné hospodyňky. Koupelna, obývací pokoj a pokoj v horní části je sladěn ve westernovém designu – imitace pumpy, obložení stěn dřevem, koupelnové skříňky, stropní trámy, schodiště s lanem, zábradlí apod.
Nad vstupem do domu se nachází podkroví, ze které lze vybudovat další obytný pokoj. Zde se dostanete schodištěm nahoru.
V suterénu jsou 2 prostorné místnosti sklepa. V zadní části sklepa se nachází nedobudovaná sauna.

V rohu pozemku u cesty stojí menší 2-bytovka. Má k dispozici 2 garsonky. Zrekonstruovaný byt 1+kk v přízemí, může se hned obývat. V 1. NP domu je nutno dodělat interiér. Zde plocha činí každé z nich 32,5 m2. Funkčně vhodné to je pro občasné přespání pro hosty nebo na pronájem. Za domem stojí nebytové prostor, které jsou k rekonstrukci.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, tak rád se s Vámi setkám při prohlídce této nemovitosti. Nabídka financování prostřednictvím úvěru je samozřejmostí

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vizovicích.